امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 1370 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۷:۲۲ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

استاندار البرز گفت: فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام می تواند به عنوان موتور محرکه تولید و ارائه خدمات در کشور باشد.

به گزارش کرج رسا، عزیزاله شهبازی روز چهارشنبه در آیین افتتاح یک واحد تولیدی تجهیزات اطفاء حریق در منطقه ویژه اقتصادی پیام که با حضور دبیرشورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی برگزار شد افزود: این منطقه از ظرفیت‌هایی از جمله فرودگاه بین المللی برخوردار است که فرودگاه پیام در واقع به نوعی پدافند غیرعامل برای فرودگاه‌های امام خمینی(ره) و مهرآباد محسوب می‌شود.

وی با اشاره به استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در منطقه پیام عنوان کرد: تعداد این شرکت ها طی یک سال گذشته افزایش یافته که محصولات خود را به داخل و خارج از کشور عرضه می کند.

شهبازی با اشاره به راه اندازی واحد تولیدی تجهیزات اطفاء حریق در پیام گفت: برای راه اندازی این واحد حدود ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده که با برآوردهای صورت گرفته می تواند سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بریا کشور داشته باشد.

وی با بیان اینکه این واحد می تواند نیاز کشور را در حوزه اطفاء حریق برطرف کند افزود: در مجموعه اقتصادی پیام چنین واحدهایی بسیار هستند که در چارچوب اقتصاد مقاومتی و با هدف رونق تولید و با استفاده از توان داخلی فعالیت دارند.

استاندار البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه طبق سیاست‌های دولت تمام قد در کنار بخش خصوصی هستم افزود: این مجموعه در کنار ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، بسترهای امنیت و آرامش را نیز فراهم می کند.

شهبازی ادامه داد: در جهت رفع موانع تولید بخش خصوصی، رونق تولید آنها وهمچنین تحقق اقتصاد مقاومتی طبق منویات مقام معظم رهبری با اهتمام ویژه ای اقدام می کنیم.

ایجاد یک هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در البرز

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام نیز در این آیین با اشاره به ایجاد یک هزار و ۸۰۰ اشتغال جدید طی ۲ سال گذشته در منطقه گفت: هم‌اکنون ۷۰ شرکت در منطقه فعال و ۱۱۰ شرکت نیز تا اواخر سال آینده راه اندازی می شوند.

نادرثناگومطلق با اشاره به جذب بیش از ۴۰ سرمایه گذارجدید درهشت ماهه نخست امسال در منطقه اظهارداشت: یکی از مطابات جدی در منطقه مساله برق است، به جز تعرفه از نظر زیر ساختی نیاز به کمک دستگاه های مرتبط داریم.

وی با اشاره به وجود نیروگاه برق در منطقه پیام وجود دارد، اما وزارت نیرو اجازه استفاده از آن را نمی دهد که برای این مساله نیازمند کمک مسوولان هستیم.

ثناگو مطلق در ادامه به برنامه‌های پیش‌روی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: راه اندازی سکوی تجارت الکترونیکی، ایجاد راه ابریشم دیجیتال، راه اندازی هاب صادرات و واردات تخصصی و نقش آفرینی در اقتصاد دیجیتال کشور از جمله این برنامه‌ها است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top