امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز اعلام کرد: بستر لازم برای پیوستن موزه تمبر تاریخی و خصوصی این استان موسوم به یکتا به شبکه جهانی متاورس فراهم شده است .

به گزارش ایرنا، متاورس را می‌توان «جهان برتر» یا «برتر از جهان» تلقی کرد. متاورس به عنوان یک شبکه‌ مجازی عمل کرده که در آن کاربران قادر خواهند بود با یکدیگر و اجزای محیط اطراف خود تعامل کنند به عبارتی در دنیای متاورس افراد به صورت برخط و مجازی به نقش‌آفرینی می‌پردازند.

رحیم خاکی روز چهارشنبه در آیین رونمایی از تمبرهای بارگذاری شده موزه تمبر خصوصی یکتا استان البرز افزود: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ تمبر موزه تمبر یکتا برای عرضه در دنیای متاورس ثبت شده است.

وی بیان کرد: از این تعداد ۱۱۰ تمبر به نام ۱۱۰ نفر از فعالان این موزه به صورت مجازی ثبت و امروز رونمایی شد.

این مسئول با تبریک هفته جهانی موزه‌ها و میراث‌فرهنگی اظهار کرد: جای امیدواری دارد که غنی‌ترین موزه تمبر خصوصی دنیا در البرز فعالیت می‌کند و در حال ساختن موزه خود در دنیای متاورس است.

+ بیشتر بخوانید؛ متاورس چیست و در این دنیای جدید چه کارهایی می‌شود انجام داد؟

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز افزود: ارج نهادن به میراث فرهنگی و تمدنی زیر ساخت‌های فرهنگی را برای نسل‌های آینده غنی‌تر و اقتصاد گردشگری فرهنگی را فعال‌ می‌کند.

به گفته خاکی این موزه می‌تواند با ورود به بازار «اِن اف تی» (محل فروش آثار) و فعالیت تجاری در دنیای متاورس در سطح بین المللی ارتقاء یابد.

وی ضمن اعلام آمادگی اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز برای هرگونه مساعدت و رفع مشکلات این موزه، گفت: لازم است به دور از تشریفات در اسرع وقت تدابیری برای برطرف کردن موانع و پیشبرد امور اندیشیده شود.

مدیر موزه تمبر، اسکناس و سکه یکتا نیز در این مراسم گفت: اکنون ۱۱۰ تمبر اصالت دار هرکدام به نام یکی از فعالان این موزه ثبت شده است و می‌توانند با فعالیت در بازار ان اف تی به فروش یا افزایش ارزش تمبر بپردازند.

سید حسین موسوی یکتا افزود: به عنوان اولین موزه تمبر در حال خرید زمین در دنیای متاورس هستیم و قصد ساخت موزه خود در این فضا را داریم تا تمبرها نیز در این موزه به نمایش گذاشته شوند.

به گفته مدیر موزه تمبر، اسکناس و سکه یکتا این موزه با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تمبر ثبت شده در فهرست میراث فرهنگی، غنی‌ترین موزه‌ تمبر خصوصی دنیا محسوب می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top