امروز: چهارشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو الحجة 1446 | 2025-05-28

همزمان با روز نسیم مهر (روز حمایت از خانواده زندانیان) و در آستانه سالروز شهادت حضرت جواد الائمه امام محمد تقى (ع) و در راستاى حمایت از خانواده هاى نیازمند زندانیان استان البرز مراسمى با همکارى مشترک موقوفه عام گلشهر (شادروان حاج على حاجى ترخانى)، اداره کل زندان هاى استان البرز و اداره کل اوقاف و امور خیریه البرز در محل امامزاده طاهر (ع) با حضور مسئولین استانى و جمعى از خیّرین برگزار گردید.

به گزارش کرج رسا، در این مراسم از محل موقوفه عام گلشهر کرج سیصد بسته معیشتى و از محل مرکز خدمات اجتماعى اداره کل زندان هاى استان البرز سیصد عدد کارت نقدى یک میلیون تومانى میان خانواده هاى نیازمند زندانیان توزیع شد.

 

 

علیرضا حاجی ترخانى، متولی و مدیر اجرایی موقوفه شادروان حاج علی حاجی ترخانی در گلشهر کرج گفت: در آستانه شهادت حضرت جواد الائمه (ع) و در راستاى تکریم از خانواده هاى نیازمند زندانیان استان البرز، این موقوفه اقدام به تهیه سیصد بسته معیشتى شامل ١۴ قلم مایحتاج ضرورى از جمله اقلام بهداشتى و توزیع میان عزیزان نیازمند نمود.

وی افزود: هدف از اجراى پویش “باران مهر ٧”، علاوه بر هم افزایى همکارى نهاد وقف با دستگاه قضایى، اعلام مجدد توانمندی بالای نظام موقوفات در مدیریت و گره گشایى از مشکلات مردم در جامعه و نگاه ویژه به مقوله “وقف” است.

 

 

حاجى ترخانى با اشاره به نقش ویژه مسئولین اوقاف و دادگسترى استان گفت: این پویش از طریق همراهى اداره اوقاف و دادگسترى استان انجام و کلیه هماهنگی‌ های عملیاتی برای شناسایی و معرفى خانواده هاى نیازمند زندانیان از طریق مسئولین دستگاه قضایى صورت گرفت.

وی ضمن قدردانی از تمامی مسئولین نهادهای مشارکت‌کننده در این امر خیر، اعلام کرد که امیدوار است چنین اقدامات عام المنفعه از سوى موقوفه در آینده نیز تداوم یابد و انشاءالله خادمین وقف جزو آن دسته از انسان ها باشند که هنگامى که هر روز صبح از منزل خارج میشوند، خیر و رحمت و برکت آنها شامل حال دیگران گردد.

 

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top