امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه از هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان ۱۸۳ نفر آنان به سرطان مبتلا می شوند، اعلام کرد: میانگین ابتلا به سرطان در البرز بیشتر از متوسط کشوری است.

دکتر شهرام صیادی در آستانه آغاز پویش ملی مبارزه با سرطان در نشست با خبرنگاران گفت: براساس گزارش کشوری سامانه سیمای سرطان، میزان بروز استاندارد شده سنی سرطان در کشور ۱۷۳ نفر از هر۱۰۰ هزار نفر جمعیت است که این رقم در البرز ۱۸۳ نفر اعلام شده است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: سرطان های سینه، پروستات، روده بزرگ، معده و پوست از انواع سرطان های شایع در این استان است که بیشترین فوت بر اثر سرطان معده و ریه به ثبت رسیده است.

صیادی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد سرطان ها قابل پیشگیری است، گفت: باید مقوله پیشگیری و رعایت اصول تغذیه و سایر موارد را در این زمینه جدی بگیریم.

وی با اشاره به شعار پویش ملی مبارزه با سرطان مبنی بر”من مسوولم، برای پیشگیری سرطان خودم، خانواده ام و جامعه ام”، افزود: این پویش از روز یکشنبه هشتم بهمن ماه همزمان با سراسر کشور درالبرز آغاز و تا پانزدهم همین ماه به مدت یک هفته ادامه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت : هفته پویش ملی مبارزه با سرطان هر ساله با هدف افزایش آگاهی عموم جامعه در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان، اصلاح باورهای نادرست، تقویت برنامه های تشخیص زودهنگام سرطان و افزایش حمایت سیاستگذاران در خصوص کنترل عوامل خطر سرطان برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: مردم باید به ۱۰ اقدام پیشگیری از سرطان شامل پرهیز از استعمال دخانیات،فعالیت بدنی منظم، وزن مناسب، تغذیه سالم، مراقبت از پوست، مراقبت در برابر انواع عفونت ها، رعایت اصول ایمنی در محیط کار و خانه، توجه به سلامت روان و زندگی اجتماعی و مراجعه به موقع به پزشک با وجود علائم هشدار دهنده، توجه لازم را داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز از مردم خواست تا با مراجعه به نزدیک ترین مرکز بهداشتی محل سکونت خود از خدمات رایگان مربوط به پیشگیری، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان بهرمند شوند.

وی افزود: در این مراکز خدمات تشخیص زودهنگام سرطان سینه و دهانه رحم در خانم های ۳۰ تا ۶۹ سال و خدمات تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ در خانم ها و آقایان ۵۰ تا ۶۹ سال ارائه می شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top