مرد جوان وقتی با خیانت همسرش روبرو شد تصمیم هولناکی گرفت و در اقدامی جنون آمیز دست به چاقو برد و همسرش را کشت.
به گزارش کرج رسا، رسیدگی به این پرونده از ۱۰ سال پیش از وقتی به جریان افتاد که مرد ۳۸ ساله روز بیست و هفتم اسفند سال ۹۲ با حالی پریشان و لباس خونین به اداره پلیس مراجعه کرد و مدعی شد که در جریان درگیری با همسرش او را با ضربه چاقو کشته و از خانه اش در کرج گریخته است. با شروع تحقیقات مأموران همراه متهم به خانه وی رفته و جسد همسرش را پیدا کردند.
خیانت و جنایت
متهم درباره انگیزه قتل گفت: وقتی متوجه شدم همسرم به من خیانت کرده است با هم بحثمان شد او درحالی که هیچ ابایی از پنهان کردن این موضوع نداشت حرفهایی به من زد که بشدت عصبانی شدم وخون جلوی چشمانم را گرفت به آشپزخانه رفتم و با برداشتن یک چاقو به سراغ المیرا رفتم و او را با ضربه چاقو به قتل رساندم.
در دادگاه چه گذشت؟
در جلسه دادگاه پدر المیرا برای دامادش درخواست قصاص کرد. متهم نیز در دفاع از خود گفت: مدتی بود که همسرم در خانه رفتار خوبی با من و دو فرزندمان نداشت. آنها را زیاد کتک میزد و تماسهای تلفنی مشکوکی داشت. این موضوع باعث شده بود بین من و او اختلاف بیفتد تا اینکه همسرم از خانه قهر کرد و به خانه پدرش رفت.
وی ادامه داد: او را مدتی تعقیب کردم و بعد دیدم سوار خودروی مردی غریبه شد و با او رفتار صمیمانه ای داشت. وقتی از او پرسیدم آن مرد غریبه چه کسی بود، گفت دوستم است. با شنیدن این حرف عصبانی شدم و او را کشتم. پس از پایان جلسه دادگاه این متهم جوان به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم شد.
ورق برگشت!
بعد از صدور حکم قصاص وقتی برای دادگاه اثبات شد که المیرا با آن مرد غریبه ارتباط پنهانی داشته است معشوقه مقتول نیز بازداشت شد.
در این مرحله بود که پدر و مادر المیرا حاضر شدند از درخواست قصاص خود برای دامادشان گذشت کنند اما آنها مدعی شدند به شرط دریافت ۴۰۰ میلیون تومان دیه از حق قصاص خود گذشت خواهند کرد.
بنا به گزارش خبرنگار ما؛ مرد همسرکش در حال حاضر در زندان به سر میبرد تا با پرداخت دیه بعد از ۱۰ سال آزاد شود.
نظر جرمشناس درباره همسرکشی
دکتر جعفر کوشا رئیس انجمن ایرانی جرم شناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص جنایتهای خانوادگی به «ایران» گفت: پدیده مجرمانه همسرکشی یکی از موضوعاتی است که در جرمشناسی مورد بحث قرار میگیرد و برای دستیابی به عوامل ارتکاب این نوع جنایات دیدگاههای مختلفی وجود دارد.
وی افزود: اولین عامل موضوع فرهنگی است یعنی نبود تطابق فرهنگ زن و مرد (زوجه و زوج) به دلیل اینکه هر دو از فرهنگهای مختلفی هستند و نهایتاً با هم در تعارض بوده و در بسیاری ازموارد به خشونت منجر شده و به جنایت منتهی میشود.
این جرمشناس با اشاره به اینکه عامل دوم مسأله اقتصادی است، ادامه داد: در واقع نداشتن استقلال مالی زنان و یا حتی در مواردی که اگر زن استقلال اقتصادی هم داشته باشد مرد به منابع و درآمد اقتصادی زن نظر داشته و خواستار این است که منابع و درآمد در اختیار او قرار بگیرد. عامل سوم روابطی است که بهصورت پنهانی یکی از طرفین برقرار کرده باشند که در صورت کشف و اطلاع موجبات ناسازگاری را فراهم میکند.
دکتر کوشا چهارمین عامل را نبود حمایت از زنان چه به صورت قانونگذاری یا اجتماعی و فرهنگی دانست که میتواند جسارت مرد را نسبت به زن با اقدامات فیزیکی منجر به حذف زنان بیشتر کند.
این جرمشناس عامل پنجم را صبوری در زندگی و گذشت و شکایت نکردن بهموقع عنوان کرد و گفت: عدم تسلط خواهی به دلیل اینکه گذشت زمانه ممکن است در تغییر رفتارهمسر اثرگذار باشد اقدام جدی برای پیگیری یعنی اطلاع دادن به مقامات ذیصلاح است.
رئیس انجمن ایرانی جرمشناسی عامل ششم را دخالتهای اطرافیان در تحریک مرد به ناکارآمدی زن و تشویق او برای ایجاد ناسازگاری و نهایتاً شروع اختلافات دانست. از مواردی که میتوان به آن اشاره کرد این است که بایستی انجمنها و NGO حمایت از زنان تقویت شود.
کوشا تصریح کرد: آموزش همگانی برای خانوادهها در جهت صلح و سازش و فرهنگمداری ایجاد شود. مقامات قضایی و انتظامی دربرخوردهای اولیه که میتوانند مانع بروز خطرات بعدی باشند اقدامات جدی به عمل آورند که در صورت برخورد بموقع و قاطع در برخوردهای اولیه، ضرب و شتمهای کوچک مانع قتلهای این چنینی میشوند.
منبع: ایران
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.