امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 69585 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۷:۰۰ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

نخست‌ وزیر انگلیس در دیدار با یک مقام رژیم صهیونیستی مدعی شده دنیا وقت چندانی برای تعامل با ایران ندارد.

به گزارش کرج رسا به نقل از فارس، «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس در دیدار با «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی گفته که دنیا در مسئله ایران وقت چندانی در اختیار ندارد.

جانسون خطاب به هرتزوگ که به لندن سفر کرده گفت: «از اینکه شما این سفر را در یکی از بخش‌های زودهنگام صدارت خود انجام دادید مفتخریم و ما این را گواهی مهم برای قوی بودن این رابطه می‌دانیم.»

هرتزوگ در دیدار با نخست‌وزیر انگلیس برای مذاکرات وین که قرار است از هشتم آذرماه با موضوع رفع تحریم ها علیه ایران آغاز شوند نسخه پیچیده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند اسحاق هرتزوگ جانسون را برای سختگیری علیه ایران تحت فشار قرار داد.

اسحاق هرتزوگ در این دیدار مدعی شد اسرائیل «امیدوار است متحدان ما در گروه ۱+۵ تا آنجا که امکان دارد سختگیرانه عمل کند زیرا فکر نمی‌کنیم آنها (ایرانی‌ها) روشی دوستانه در پیش گرفته باشند و تنها در صورتی که همه گزینه‌ها روی میز باشند مسائل ممکن است در جهت درست حرکت کنند.»

 

 

رئیس رژیم صهیونیستی از اینکه انگلیس شاخه سیاسی حماس را غیرقانونی اعلام کرده تشکر کرد. جانسون در پاسخ گفت: «من می‌خواهم روی این نکات تأکید کنم. اول از همه، حماس که درباره آن تصمیم درستی گرفته شد. البته تصمیم دشوار و جنجالی‌ای بود ولی فکر می‌کنم تصمیم درستی بود که حادثه وحشتناکی که اندکی بعد در اسرائیل شاهد آن بودیم بر آن صحه گذشت. اتفاق وحشتناکی بود.»

روزنامه جروزالم‌پست مدعی شد حادثه مورد اشاره بوریس جانسون، تیراندازی روز یکشنبه «توسط یک عضو حماس» بوده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «نظر شما درباره ایران هم موجه است و ما شاهد وضعیتی هستیم که دنیا زمان چندانی ندارد.»

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top