امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

این نمایشگاه در دو سالن مجزا (سالن A مختص غرفه‌ های مراکز استانی دانشگاه آزاد و سالن B غرفه‌ های مختص ادارات مختلف استات البرز ) در حال برگزاری بود. جالبتر آنکه در اکثر غرفه‌ های هر دو سالن بجز بنرهای تبلیغاتی و چند عدد کتاب و کامپیوتر و سایر بند و بساط غیرمرتبط با عنوان نمایشگاه، چیز دندانگیری در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاه به مخاطب ارائه نشده و بیشتر حالت تشریفاتی و اداری داشتند. برخی غرفه‌ ها نیز در حال فروش و بازاریابی کالاها و اجناس خود بودند و عملا ربطی به نمایشگاه هوش مصنوعی نداشتند.

✍️ رضا قاسمپور

دوشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۲ به دعوت مهندس فرهمند از مسئولین “موسسه نهال گشت ایرانیان” از چهارمین رویداد ملی تحت عنوان “عصر امید” در حوزه تخصصی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد اسلامی کرج بازدید و با کلیت نمایشگاه و فعالیت ترکیبی غرفه نهال گشت ایرانیان از نزدیک آشنا شدم.

 

 

 

این نمایشگاه در دو سالن مجزا (سالن A مختص غرفه‌ های مراکز استانی دانشگاه آزاد و سالن B غرفه‌ های مختص ادارات مختلف استات البرز ) در حال برگزاری بود.

 

جالبتر آنکه در اکثر غرفه‌ های هر دو سالن بجز بنرهای تبلیغاتی و چند عدد کتاب و کامپیوتر و سایر بند و بساط غیرمرتبط با عنوان نمایشگاه، چیز دندانگیری در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاه به مخاطب ارائه نشده و بیشتر حالت تشریفاتی و اداری داشتند. برخی غرفه‌ ها نیز در حال فروش و بازاریابی کالاها و اجناس خود بودند و عملن ربطی به نمایشگاه هوش مصنوعی نداشتند.

 

 

توقفی در غرفه آموزش و پرورش استان البرز داشتم هنرجویان دختر هنرستان‌ های ناحیه ۴ بازی‌ های رایانه‌ ای دست ساز خود را در حوزه حفاظت از پلنگ ایرانی و… را به نمایش گذاشته بودند که ضمن احترام به خلاقیت بچه‌ها، آثار ارائه شده ربط چندانی به هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نداشت.

 

 

البته وضعیت غرفه‌ های سایر ادارات نیز بهتر از آموزش و پرورش نبود. غرفه‌ های دانشگاه آزاد نیز کم فروغ، بی‌ رونق و بی‌ برنامه بوده و جذبه چندانی برای نگهداشت بازدید کنندگان نداشتند.

 

 

 

غرفه “نهال گشت ایرانیان” از معدود غرفه‌های نمایشگاه بود که بازدیدکنندگان عمدتا جوان را برای لحظاتی متوقف کرده و با رویکرد جذبی،ارائه خدمات پذیرایی و توضیحات و سرگرمی‌های متنوع در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا مخاطبین را ترغیب،جلب و جذب می‌نمود.

در این غرفه با سه تن از دست‌اندرکاران جوان موسسه آقایان مهندس دوستی، مهندس خوش لفظ و خانم مهندس انصاریون روابط عمومی موسسه گپ و گفت کوتاهی داشتیم که خلاصه آن تقدیم می‌گردد.

 

 

مهندس دوستی (دانش‌آموخته ارشد هوش مصنوعی) در جواب سوال تعریف عامیانه و دم دستی از هوش مصنوعی می‌گوید: هوش مصنوعی همان ماشین حساب هوشمند برای انجام سریع، دقیق و ارزان امورات روزانه می‌باشد.

وی حیطه فعالیت موسسه نهال گشت را گردشگری عنوان کرده و خبر از ساخت و طراحی پلتفرمی بر پایه هوش مصنوعی توسط اعضای موسسه جهت مشاوره و اخذ ویزا و سایر خدمات مجازی به کاربران می‌دهد.

از خوش لفظ (دانشجوی مدیریت) در خصوص تنوع و کفیت نمایشگاه سوال می‌کنم. وی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های متنوع موسسه نهال گشت می‌افزاید: ۹۰ درصد غرفه‌های نمایشگاه ربطی به هوش مصنوعی و اینترنت ندارند.غرفه‌ها عمدتا یا خالی هستند و یا چیزی برای ارائه در راستای عنوان نمایشگاه به مخاطب ندارند. غرفه‌ها بیشتر تشریفاتی و بی‌برنامه هستند.

از  هر دو نفر در خصوص جایگاه ایران و دانشگاه‌ها در رنکینگ هوش مصنوعی سوال میکنم خلاصه جوابشان اینست که همه چیزمان شبیه همه چیزمان است و وضعیت هوش مصنوعی ما نیز چیزی شبیه به صنعت معیوب خودروسازی ماست.

نهایتا موفق به دیدار با آقایان مهندسین محمدکاظم بشکار و محمد اکبری راد مدیران موسسه نهال گشت نشدم. خانم انصاریون روابط عمومی موسسه نهال گشت ضمن معرفی خود در خصوص چرایی و چیستی موسسه می‌افزاید: موسسه گردشگری نهال گشت با بهره‌مندی از آخرین تکنولوژی‌های روز همانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و … روی تولید محتوا،بازاریابی آنلاین، پروژه‌های آموزشی، تربیت منابع انسانی متخصص و… در حال فعالیت می‌باشد.

 

 

وی فقدان نیروهای انسانی متخصص و متعهد را از چالش‌های اصلی حوزه گردشگری و توریسم برشمرده می‌افزاید: “یکی از کارکردهای موسسه نهال گشت؛ شناسایی و جذب افراد نخبه و علاقمند حوزه توریسم و آموزش و تربیت آنها برای تزریق به بازار کار و ادامه تحصیل هدفمند در  دانشگاه می‌باشد.”

لازم به ذکر است که موسسه نهال گشت علاوه بر فعالیت منسجم، هدفمند و هوشمند در حوزه گردشگری، در حوزه امورات فرهنگی اجتماعی و اقتصادی نیز فعالیت‌های چشمگیری دارد. همچنین این تشکیلات پیشرو دستی نیز در امورات انساندوستانه دارد.

 

 

 

رضا قاسمپور
به قلم: رضا قاسمپور
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top