امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 78284 |
تاریخ انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۱۰ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: واژگونی خودروی پژو ۲۰۶ روی پل جانبازان یک مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش کرج رسا، محمد جمشیدی در تشریح این حادثه اظهار داشت: ساعت ۱۸:۵۷ دقیقه در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵، مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ روی پل جانبازان خبر داد که بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاه ۱۰۷ و ۱۱۲ به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۶ براثر منحرف شدن منجر به واژگونی خودرو و مصدومیت راننده خودرو (مردی حدودا ۶۳ ساله) شد که بلافاصله با اعزام اکیپ نجات فرد مصدوم خارج و تحویل عوامل اورژانس و موقعیت حادثه ایمن سازی شد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در پایان گفت: برای امداد رسانی به این حادثه ۷ نفر نیروی عملیاتی و ۲ دستگاه خودرو امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top