امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 15:26:14 | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 79979 |
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد از جان باختن راننده و مجروحیت یک نفرسرنشین در اثر واژگونی پژو ۲۰۶ در جاده قدیم نظرآباد به هشتگرد خبر داد.

سرهنگ فرج اله اسدالهی در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: ماموران واحد گشت از واژگونی یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ در جاده قدیم نظرآباد به هشتگرد مطلع و بلافاصله به منظور بررسی صحنه در محل حاضر شدند.

وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد یک دستگاه پژو ۲۰۶ از مسیر خارج و واژگون شده که در اثر این واژگونی متاسفانه راننده خودرو در دم فوت و یک سرنشین دیگر بر اثر جراحات وارده به مراکز درمانی منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد با اشاره به اینکه علت واژگونی خودرو از طریق کارشناسان راهنمایی و رانندگی در حال بررسی است بیان کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و سرعت مطمئنه از وقوع چنین حوادث ناگواری جلوگیری می کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید