امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای حل مشکل کمبود معلم، طی آزمونی در ۲ نوبت ۵۰ هزار معلم جذب شد گفت: با احتساب ۲۵ هزار معلم فاغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان این تعداد در طول یکسال به ۷۵ هزار نفر رسید.

به گزارش ایرنا، رضا مراد صحرایی روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه کوچکترین غفلت از آموزش و پرورش بالاترین خسران را به بار می آورد، افزود: نیاز است در راستای تعلیم و تربیت، برنامه ریزی دقیقی در کشور صورت گیرد و به مرحله اجرا برسد.

وی، با بیان اینکه اگرچه استان البرز کاستی هایی در زیرساخت ها و سرانه ها دارد ولی روند پیشرفت آن بسیار خوب است گفت : انتظار می‌رود که بزودی در زمره بهترین استان های کشور قرار گیرد.

صحرایی با بیان اینکه ساخت ۱۰۰ مدرسه ظرف کمتر از ۲ سال در این استان یک تحول بزرگ است که جای قدردانی دارد، ادامه داد: آموزش و پرورش بدو و صدر بسیاری از امور و چتر تمامی دستگاه ها است بنابراین باید به واقع نگاه ویژه ای به این حوزه صورت گیرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: رشد جمعیت و مهاجرت به یک باره بار بزرگی بر دوش این استان نهاده که سرانه ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

صحرایی بیان کرد: برای ساخت ۵۰ زمین چمن مصنوعی در مدارس استان البرز همراهی لازم را خواهیم داشت.

وی افزود: به طور قطع این استان در نوسازی مدارس به اعتباری ویژه نیاز دارد از این رو درصدد هستیم توجه بیشتری را به این استان سوق دهیم.

صحرایی گفت: اکنون نقش و جایگاه هنرستان ها بیش از هر زمان دیگری مهم جلوه می کند چراکه دستیابی به اشتغال منوط به داشتن مهارت است.

وی افزود: طرح کاد را به نوعی احیا کرده ایم و بزودی طرح ملی مهارت رونمایی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: طی طرحی، هدفگذاری کردیم که ۴۵ درصد دبیرستان های استان به هنرستان تبدیل شود و مجلس شورای اسلامی نیز این طرح را با ۵۰ درصد مدارس مصوب کرد.

وی افزود: بر این باور هستیم که باید تحصیل در خدمت حرفه آموزی با هدف دستیابی به اشتغال باشد تا آینده شغلی دانش آموزان را تامین کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از مسوولان استان انتظار می‌رود دانشگاه فرهنگیان را مورد توجه ویژه ای قرار دهند، گفت: امسال انباشتی از موضوعات سنواتی در حوزه بازنشستگی معلمان نمود پیدا کرد.

صحرایی گفت: ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای سرمایش و گرمایش استان البرز تخصیص یافته و ۷۰ میلیارد ریال نیز برای تجهیز هنرستان های این استان اختصاص داده شده که امروز نیز ۹۰ میلیاردریال به این امر مهم اضافه شد.

وی افزود: می توان در راستای مولدسازی و خلق ثروت مدارس را مورد بهره‌برداری قرار داد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی شهرهای استان البرز از بخشی از استان های کشور جمعیت بیشتری دارند، گفت: این روزها شهید طهرانی مقدم را در خاطر می آوریم، یکی از شعارهای این شهید بزرگوار این بود که فقط آدم های ضعیف به اندازه بودجه و امکاناتشان کار می کنند و مصداق توجه به این شعار ارزشمند، تلاش استان البرز در نهضت مدرسه سازی است.

چهار درصد جمعیت کشور در البرز ساکن است

” مجتبی عبداللهی” استاندار البرز نیز درنشست شورای آموزش و پرورش استان افزود : چهار درصد جمعیت کشور در البرز ساکن است و نیم درصد مساحت جغرافیای کشور متعلق به این استان است از این رو متراکم ترین استان کشور به لحاظ جمعیت هستیم.

وی ادامه داد: این استان در حوزه های مختلف آموزشی، پرورشی، بهداشتی، درمانی، ورزشی و… با فقر سرانه ها مواجه است.

عبداللهی گفت: استان البرز از ابتدای تاسیس اعتبارات لازم جهت ارتقا را دریافت نکرده و رشد جمعیت نیز زیرساخت ها را پشت سر گذاشته است.

وی افزود: مصمم هستیم در دولت محترم سیزدهم کمبود سرانه ها و زیرساخت ها را با اهتمام ویژه ای جبران کنیم.

استاندار البرز با بیان اینکه اگر هزار و ۵۰۰ مدرسه در البرز ساخته شود، می توانیم مدارس را یک نوبتی کنیم، گفت: تعامل بسیار خوبی بین دولت و خیرین شکل گرفته و اکنون با سرعت بدنبال ساخت مدرسه هستیم.

وی با اشاره به جایگاه معلمان، افزود: معلمان دارای جایگاه ویژه و برتری در جامعه هستند بنابراین باید مورد توجه و رسیدگی ویژه نیز قرار گیرند.

عبداللهی گفت: باید آنچه در توان داریم برای افزایش رفاه و آسایش معلمان استفاده کنیم چراکه یک سوم جمعیت استخدام های دولت را معلمان تشکیل می دهند از این رو باید زمان بیشتری را به امور آنها اختصاص دهیم.

وی افزود: این قابلیت در وزارت آموزش و پرورش و استان البرز وجود دارد که مشکلات معلمان را حل کند.

استاندار البرز گفت: تعاونی های مسکن فرهنگیان را در استان مورد حمایت ویژه قرار می دهیم و از تشکیل تعاونی های جدید استقبال می کنیم.

وی مشکلات بیمه ای معلمان، کمبود نیروی انسانی و بویژه سرایدار در مدارس را از دیگر مسائلی اعلام کرد که نیاز به چاره اندیشی دارد.

عبداللهی گفت: آموزش و پرورش می تواند با مولدسازی دارایی های خود ثروت بزرگی در راستای ارتقا سرانه های این بخش ایجاد کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top