فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با هشدار در خصوص رعایت الزامات بهداشتی اعلام کرد که پیشگیری و مدیریت موج بعدی و طغیان کرونا نیازمند آمادگی هوشمندانه دستگاه های اجرایی است.
سردار محمدحسین سپهر عصر سه شنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا استان البرز افزود: هیچ کس در هیچ کشوری و دانشگاهی پیش بینی از وضعیت آینده کرونا ندارد و ما باید خودمان را برای شرایط احتمالی پیش رو آماده کنیم که اگر دوباره طغیانی صورت بگیرد ، آن را مهار کنیم .
وی ادامه داد: در کشورهای اروپایی علی رغم واکسیناسیون عمومی ، ویروس کرونا دوباره طغیان کرده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا کشور تاکید کرد که طغیان کرونا در کشورهای دیگر برای ما به این معنی است که باید مدیریت هوشمندانه داشته باشیم تا ضمن پیشگیری از طغیان آن در کشور جلوگیری نماییم.
وی بیان داشت: امروز کشور ما در شرایط تهدید ، تحریم ، مشکلات فرهنگی و اجتماعی قرار دارد و شکننده است ؛ فرمانداران و استانداران باید به صورت عملیاتی و هوشمندانه کرونا را مدیریت کنند.
سردار سپهر ادامه داد: کرونا در کمین است و باید آمادگی برای هر شرایطی داشته باشیمکه توصیه ها این است که اولین گام در مدیریت اپیدمی ها، حضور مدیران ستادی و عملیاتی در عرصه است.
وی با اشاره به دستاوردها و موفقیت های طرح شهید سردار سلیمانی گفت : در این طرح به خوبی عمل کردیم و نتایج خوبی دیدیم.
وی اظهار داشت : در برابرشرایط پیش بینی نشده باید از ظرفیت وتجارب طرح شهید سلیمانی بهره بگیریم .
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا گفت : در طرح شهید سلیمانی انجام واکسیناسیون و مراقبت ها پیش بینی شده است و امروز این طرح در حال تقویت است.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ۲ نکته کلیدی یعنی سلامتی و معیشت مردم تاکید دارند ، افزود:برای حفظ سلامتی و رفع مشکلات معیشتی مردم مدیران باید پای کار باشند.
سردار سپهر گفت : بر همین اساس رییس جمهور هر هفته برای مدیریت کرونا و مشکلات مردم وقت می گذارند و معاون اول رییس جمهور نیز نشست ها را برای مدیریت بهتر کرونا با جدیت دنبال می کنند.
وی بیان داشت : طرح شهید سلیمانی ارزان ترین و موثر ترین طرح است که توسط سپاه و بسیج برای پیشتیبانی از وزارت بهداشت به اجرا درآمده است.
وی افزود: فرهنگ سازی و توانمند سازی مردم در این شرایط کرونایی ضروری است زیرا بدون پشتیبانی مردم نمی توان از ظرفیت های نخبگان دانشگاهی صنفی و نظیر آنها استفاده کرد.
سردار سپهر ، آموزش همگانی در خصوصراه های پیشگیری از کرونا را ضروری دانست و گفت : با مهار کرونا بار کاری وزات بهداشت کم می شود.
وی تاکید کرد که مردم باید پروتکل ها را رعایت کنند و خودمراقبتی پیشه نمایند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا افزود: در کشور ما روابط اجتماعی ها با دیگر کشورها متفاوت است و مردم کشورمان با مسوولان همکاری می کنند .
وی با اشاره به کثرت جمعیت و مهاجرپذیری استان البرز تاکید کرد که در این استان باید برای پیشگیری و مهار کرونا به مشکلات زیر ساختی آن توجه ویژه شود.
سپهر بیان داشت : وظیفه خود می دانیم در این بخش به استان البرز کمک کنیم که البته استفاده از ظرفیت خبرگان و نخبگان در البرز ضروری است.
وی تاکید کرد که این استان در بخش سلامت به ترسیم نقشه راه و فعالیت نخبگان نیاز دارد و باید الگویی در زمینه مقابله با کرونا در استان مهاجرپذیر البرز ارائه شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا ، مشارکت دادن خیرین ، صاحبان صنایع و اصناف در طرح های سلامت محور البرز ضروری دانست و افزود: فعالیت ۲ شرکت بزرگ واکسن سازی کشور در البرز از ظرفیت های این استان است.
وی بیان داشت : حدود یک چهارم جمعیت البرز را شاغلان و دست اندرکاران صنایع، بازار و اصناف تشکیل می دهند که مشارکت دادن خیرین در تامین تجهیزات بیمارستانی ، امکانات درمانی و آموزش همگانی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ضرورتی انکارناپذیر است.
وی تاکید کرد که هر قدر مردم در زمینه مقابله با کرونا آموزش ببینند ، دانشگاه علوم پزشکی و مدافعان سلامت کمتر درگیر درمان بیماران کووید ۱۹ می شوند.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.