امروز: پنج شنبه, ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / 20:52:50 | برابر با: الخميس 12 شوال 1446 | 2025-04-10
کد خبر: 35852 |
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱:۲۲ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

محمود واعظی می‌گوید همواره از روز اول گفتیم که قیمت های کنونی دلار قیمت های واقعی در بازار ایران نیست؛ دولت همواره با افزایش نرخ ارز مخالف بوده و در مقابل آن مقاومت کرده است.

به گزارش کرج رسا به نقل از تسنیم، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر روند کاهشی نرخ دلار در ایران و آیا این روند ادامه دار خواهد بود یا خیر گفت: همواره از روز اول گفتیم که قیمت‌های کنونی دلار قیمت‌های واقعی در بازار ایران نیست؛ دولت همواره با افزایش نرخ ارز مخالف بوده و در مقابل آن مقاومت کرده است. علاوه بر آن آقای رییس‌جمهور همواره در ستاد اقتصادی دولت رییس کل بانک مرکزی و مسئولان ذیربط را مسئول کرده تا برای کاهش قیمت دلار و واقعی کردن آن تلاش و برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: البته محدودیت‌هایی هم در مقطعی داشتیم از اسفند ۹۸ تا خرداد ۹۹ که ما عملاً صادرات ما به دنیا متوقف شد، طبیعی بود که هر صادراتی که انجام می‌شود دو سه ماه بعد باید ارز آن وارد بازار ‌شود؛ در این مقطع فشار زیادی به بازار وارد شد. صادرات نفت کشور به حداقل رسید و صادرات غیر نفتی هم کاهش پیدا کرد سه چهار ماه بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم و اکنون خوشبختانه آنچه که صادر شده برمی‌گردد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور اضافه کرد: در روزهای گذشته پولی که در سامانه نیمایی عرضه شده، قابل مقایسه با دو سه هفته قبل نیست، از طرف دیگر بخشی از پول‌های ما که در خارج مسدود شده بود الان باز شد و فعالیت آن را شروع کردیم، البته علائم سیاسی دیگری هم کنار آنها وجود دارد که دست به دست هم داده و مقداری بازار ارز ار کاهشی کرده است. تاکید ما همواره بر این موضوع بوده که نرخ ارز و قیمت سکه باید به قیمت واقعی خودش بازگردد، اگر ارز و یا سکه پایین می‌آید این یک علامت است و ما باید تلاش کنیم همراه اینها کالاهایی که به همراه گران شدن ارز بالا رفته، قیمت آنها هم قیمت واقعی خود را پیدا کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید