امروز: یکشنبه, ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 13 ربيع ثاني 1447 | 2025-10-05

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فردیس از بررسی میدانی شکایات مردمی درباره بوی نامطبوع انبار نفت و تعویض فیلتر آنالایزر دستگاه سنجش ذرات در ایستگاه پایش این شهرستان خبر داد.

به گزارش کرج رسا، سعید سپهوند با اشاره به اهمیت رسیدگی به مطالبه‌های مردمی گفت: در پی دریافت شکوائیه‌های مردمی در خصوص انتشار بوی نامطبوع از محدوده انبار نفت فردیس، کارشناسان اداره پایش به همراه تیم محیط زیست شهرستان، موضوع را به صورت میدانی بررسی کردند.

وی افزود: در جریان این بازدید و به منظور افزایش دقت پایش آلاینده‌ها، فیلتر آنالایزر دستگاه سنجش ذرات در ایستگاه فردیس تعویض شد تا داده‌های مربوط به کیفیت هوا با شفافیت و دقت بیشتری ثبت و تحلیل شود.

 

 

سپهوند در پایان تأکید کرد: سلامت شهروندان خط قرمز محیط زیست می باشد و رسیدگی به شکایات مردم و ارتقای تجهیزات پایش، در صدر اولویت‌های کاری ما قرار دارد و همراهی و گزارش‌های مردمی به صورت مستمر بازوی توانمندی برای صیانت از محیط زیست و ارتقای کیفیت زندگی در فردیس است.

 

 

روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top