امروز: سه شنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 10 شوال 1446 | 2025-04-08
کد خبر: 43903 |
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳ |
۰
| 5
ارسال به دوستان
پ

نخستین ژنراتور ۲۵۰ مگا ولت آمپری و موتور سیکلت برقی کشور روز یکشنبه با حضور مدیرعامل گروه صنعتی مپنا در کارخانه شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس) مستقر در شهرستان فردیس رونمایی شد.

به گزارش کرج رسا، مدیرعامل گروه صنعتی مپنا در آیین رونمایی از این ۲ دستاورد علمی تولیدی  گفت: اولین ژنراتور ۲۵۰ مگاولت آمپری (۲۰۰ مگاواتی) به روش «هوا – خنک » طراحی و  در شرکت ژنراتور مپنا ساخته است که طراحی و ساخت آن به صورت کامل توسط متخصصان داخلی انجام شده و به لحاظ عملکردی  دارای قابلیت رقابت با محصولات شرکت‌ های صاحب‌ نام بین‌ المللی حوزه تجهیزات نیروگاهی است.

عباس علی آبادی افزود: نوآوری به کار رفته توسط متخصصان شرکت پارس ژنراتور، منجر به بهبود کیفیت این محصول در ابعاد الکترومغناطیسی، حرارتی و مکانیکی می‌شود و عملکرد محاسباتی که مهم‌ترین شاخص عملکرد ژنراتور است نیز به عدد بسیار مطلوب ۹۸.۷۲ درصد رسیده است.

 

 

وی  ارزش ژنراتور ساخت داخل را ۹ میلیون یورو ذکر کرد و گفت: اولین نمونه ژنراتور ۲۵۰ مگاولت آمپر کشور برای نصب به نیروگاه غرب کارون حمل و بارگیری خواهد شد.

علی آبادی با بیان اینکه مجموعه عملکرد توربین و ژنراتور در سیکل ساده حدود ۳۷ درصد بوده  که در کلاس جهانی عملکرد بسیار بالایی است، اظهار داشت: برای سیکل ترکیبی ژنراتور بیش از ۵۵ درصد در کلاس «E» با این ماشین راندمان خواهیم داشت که این یک موفقیت بزرگ برای کشور است.

وی با اشاره به اینکه گروه صنعتی مپنا در تلاش است ارزبری محصولات تولیدی را به یک نقطه منطقی برساند، گفت: امروز ارز بری مپنا به کمتر از یک سوم کاهش پیدا کرده است و فقط برای خرید  برخی مواد اولیه که تولید آن در داخل توجیه ندارد نه اینکه در داخل امکان ساخت آن نیست ، اقدام به واردات می کنیم.

علی آبادی  افزود: امروز شرکت مپنا به سمت تنوع  در محصولات تولیدی پیش می رود ضمن آنکه  کارخانه پارس ژنراتور ساخت توربین های ۲  و ۲.۵ مگاواتی و سال آینده ۴.۵ مگاواتی را در برنامه کاری  خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه اکنون توربین های   ۲.۵ مگاواتی  در آق کن، کهک و منطقه خواف در دست نصب است، بیان داشت: ساخت توربین های چهار و نیم مگاواتی محصول آینده مپنا خواهد بود.

 

 

مدیرعامل گروه صنعتی مپنا گفت: موتورسیکلت برقی شرکت پارس ژنراتور نیز با به کارگیری فناوری موتور محرک درون‌چرخ (in-wheel drive) طراحی شده است.

علی آبادی افزود: همکاری خوبی را با خودروسازان آغاز کردیم که جای امیدواری است تا بتوانیم در آینده وسایل نقلیه در شان ایرانی عرضه کنیم.

وی توضیح داد: در زمینه ایجاد زیر ساخت های تولید کارهای بسیار بزرگی در گروه صنعتی مپنا شده  و امروز به فناوری های نوین جهانی دست پیدا کرده ایم.

مجموعه صنایع نیروگاهی مپنا تامین کننده تجهیزات مدرن صنایع نیروگاهی، ماشین آلات وت جهیزات صنعت نفت و حمل نقل ریلی در کشور و خاورمیانه است.

کارخانه های گروه صنعتی مپنا در فردیس مستقر است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top