امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 25070 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۱۷ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

یک فوق تخصص بیماری های عفونی درباره نحوه درمان مبتلایان کرونا که فاقد علائم بیماری هستند، توضیح داد.

به گزارش کرج رسا به نقل از ایسنا، دکتر مینو محرز با اشاره به نکاتی که مبتلایان بی علامت به کرونا باید رعایت کنند، گفت: اولا باید توجه کرد که آماری که مبنی بر ابتلای ۲۵ میلیون نفر از ایرانیان به کرونا مطرح شده، تخمینی است‌؛ به طوری که با توجه به داده هایی که داریم و با مدل های اپیدمیولوژیک، بر حسب یکسری معیارها، این آمار را تخمین می زنیم‌. بنابراین تخمین ما این است که ۲۵ میلیون نفر گرفتار بیماری شده باشند.

وی با بیان اینکه اینطور نیست که برای ۲۵ میلیون نفر تست تشخیصی انجام داده باشیم، افزود: چراکه بخش زیادی از این افراد مبتلای بدون علامت بوده اند.

محرز با اشاره به ناقل بودن مبتلایان بدون علامت کرونا، ادامه داد: بیمارانی که به کرونا مبتلا شده اند، اما هیچگونه علائمی ندارند، در صورتی که متوجه بیماری شان شدند، باید قرنطینه را رعایت کنند و تا حد امکان در یک‌اتاق جداگانه قرار گیرند. فردی هم که از بیمار پرستاری می کند و یا برایش غذا و… می برد، حتما باید ماسک زده و از فاصله یک متر و نیم از بیمار قرار گیرد. این افراد بهتر است خیلی در جمع خانواده نباشند.

وی همچنین گفت: برای مبتلایان بدون علامت بین سه تا هفت روز قرنطینه کافی است و بعد می توانند با ماسک بیرون آیند. معمولا گفته می شود مدت قرنطینه مبتلایان بدون علامت می تواند کمتر باشد و حداکثر بعد از ۱۰ روز می توانند از قرنطینه خارج شوند، اما افرادی که علائم دارند حداقل باید تا ۱۴ روز قرنطینه باشند.

محرز تاکید کرد: در عین حال افراد مبتلا به کرونایی که بدون علامت هستند، نیازی به مصرف دارو ندارند. معمولا در درمان سرپایی افرادی که به نوع خفیف کرونا مبتلا شدند، دارو داده نمی شود. البته افرادی که خیلی خفیف مبتلا شده اند، گاهی ممکن است از کلروکین استفاده کنند، اما به طور کلی این افراد نیاز به درمان خاصی ندارند و فقط کافی است که تغذیه مناسب داشته و قرنطینه باشند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top