امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی البرز از کشف ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و پلمب واحد تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس در شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.

سرهنگ پیمان لطیفی گفت: در پی دریافت اخبار مردمی مبنی بر فعالیت غیر مجاز یک کارگاه تولید فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و غیر مجاز در بخش “چندار”، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و حصول اطمینان از صحت موضوع و هماهنگی با مقام قضائی به همراه عوامل ادارات صمت و دامپزشکی به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی اضافه کرد: در بازرسی از این کارگاه، مقدار ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم خمیر مایع تولید سوسیس و کالباس غیر بهداشتی را کشف و پس از هماهنگی قضائی، کارگاه غیر مجاز پلمب شد.

لطیفی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی به مراجع قضائی، اظهار داشت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را پنج میلیارد ریال اعلام کردند.

وی از شهروندان در خواست کرد در صورت مشاهده یا اطلاع از این موارد، سریعاً موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

 

 

پایگاه خبری پلیس

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top