امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 86589 |
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۱۴ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

استاندار البرز از کشف و ضبط یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر مرفین و شیشه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیروهای فراجای این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی با اعلام این خبر ضمن قدردانی از هوشیاری و تلاش های نیروهای اداره کل اطلاعات و فراجای استان البرز، افزود: اقدامات ایثارگرایانه این نیروهای جان بر کف به کشف و ضبط یک هزار کیلوگرم مرفین و ۶۰۰ کیلوگرم شیشه، ختم شد.

وی ادامه داد: قاچاق و پخش مواد مخدر، خانواده های بسیاری را با مشکلات و گرفتاری های جدی مواجه کرده است.

عبداللهی گفت: خدا را شاکریم که با حضور مقتدرانه فرزندان این مرز و بوم در قالب سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیروهای انتظامی استان، قاچاقچیان مواد مخدر برای رسیدن به اهداف پلید خود دچار یاس و نا امیدی شده اند.

وی افزود: به طور قطع این اقدامات هوشیارانه با قدرت ادامه خواهد داشت و هر گونه نقشه و دسیسه ای که منجر به آسیب به خانواده ها و جامعه شود، از این طریق نقش بر آب می شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top