امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 59585 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۱ |
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

محققان ۳۳ نوع ویروس را در هسته های یخی باستانی با طول عمر ۱۵ هزار سال شناسایی کرده‌اند که حداقل ۲۸ مورد از آنها در دنیای علم جدید هستند.

به گزارش کرج رسا به نقل از ایسنا ، دانشمندان ویروس‌هایی را از نمونه یخ‌های تقریباً ۱۵ هزار ساله یخچال‌ های طبیعی فلات تبت جمع آوری کرده‌اند و مشخص شده است که ده‌ها گونه از آنها برای دنیای علم ناشناخته هستند و کشف آنها می‌تواند نگاهی جذاب به تاریخ تکامل ویروسی ارائه دهد.

به گزارش نیو اطلس، یخچال‌های طبیعی در حفظ عمق تاریخ فوق العاده هستند، زیرا ذرات گرد و غبار، آثار گاز، میکروب‌ها و مواد گیاهی را از دوره‌های زمانی مختلف در خود به دام می‌اندازند. از آنجا که این لایه‌ها با گذشت زمان جمع می‌شوند، دانشمندان می‌توانند هسته‌های این یخ‌ها را حفاری و مطالعه کنند تا اطلاعات زیادی در مورد آب و هوای دوران باستان و آنچه در جو بوده است و انواع زندگی در نقاط مختلف تاریخ کسب کنند.

در این مطالعه جدید تحت هدایت محققان دانشگاه ایالتی “اوهایو”، هسته‌های یخی از کلاهک یخی موسوم به “گولیا”(Guliya) در فلات تبت حفر شده‌اند که قدمت آنها به ۱۴ هزار و ۴۰۰ سال قبل باز می‌گردد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top