امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از کشف و توقیف بیش از ۲٫۵ تُن زنجبیل ناسالم که آثار کپک بر روی آن قابل مشاهده بود، خبر داد.

به گزارش کرج رسا، معصومه جودکی گفت: پیرو گزارشات مردمی، بازرسان سلامت محیط استان البرز بیش از دو و نیم تن زنجبیل ناسالم که آثار کپک بر روی آن قابل مشاهده بود را در یکی از سردخانه‌ها کشف کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز عنوان کرد: این ماده غذایی غیرقابل مصرف انسانی، توسط بازرسان توقیف و پرونده برای کسب تکلیف به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی بیان کرد: زنجبیل، گیاهی پرمصرف در صنایع غذایی است و کشف بیش از دو هزار کیلوگرم از این گیاه و خارج کردن آن از چرخه مصرف، نشان از اهمیت جایگاه نظارتی دانشگاه بر سلامت شهروندان دارد.

جودکی در پایان اعلام کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش دهند.

 

 

روابط عمومی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top