امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 15557 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۲۹ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

رییس سازمان بسیج کارگری سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز گفت: به زودی ۱۸ هزار بسته معیشتی در قالب کمک مومنانه در بین کارگران و نیازمندان استان توزیع می شود.

سرهنگ پاسدار مهران طیران روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقدام با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن و بسیج اصناف، خیرین اصناف و مدیران عامل شرکت های تولیدی انجام می شود و برای اجرای این طرح، کمک های زیادی را برای حمایت معیشتی از کارگران جمع آوری شد که به زودی در قالب ۱۸ هزار بسته معیشتی کمک مومنانه بین نیازمندان توزیع می شود.

وی افزود: با آغاز شیوع کرونا در کشور واحدهای تولید کننده اقلام بهداشتی و پزشکی را در البرز شناسایی کردیم و با همکاری سازمان صمت و اداره کار آنها را مکلف کردیم که تولیدات خود را پایدار کرده و برای افزایش تولید برنامه ریزی کنند، ابتدا مشکلی نداشتند اما در ادامه با مشکل مواد اولیه مواجه شدند.

وی ضمن بیان اینکه ۴۴ واحد تولیدی مشغول تولید لوازم و مواد پیشگیرانه و ضدعفونی در استان هستند، اظهار داشت:‌ تعدادی زیادی از این واحدها خط تولید خود را تغییر داده و یا افزایش داده اند به طوریکه به صورت بسیجی و جهادی حتی در سه شیفت و ۲۴ ساعته مشغول تولید هستند.

طیران به اجرای شیفت ایثار در بسیاری از این واحدها اشاره کرد که کارگران بسیجی بدون هیچ گونه چشمداشت و یا درخواست اضافه کار در کار تولید اقلام بهداشتی فعالیت می کنند.

 

 

رییس سازمان بسیج کارگری سپاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار بسیجی کارگر در البرز داریم که ۶۰ درصد آنها برای مقابله با کرونا اعلام آمادگی گرده اند اما با توجه به اینکه جغرافیا محور هستیم پیشنهاد کردیم هر کارگر اقدامات پیشگیرانه را در کارخانه ای که کار می کند انجام دهد.

رئیس سازمان بسیج کارگری سپاه امام حسن مجتبی(ع) یکی از مشکلات در واحدهای تولیدکننده را کمبود ماده اولیه که همان الکل است را عنوان کرد بیان داشت: تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا با استفاده از ظرفیت های استانی و کشوری بتوانیم موانع تولید کارخانه ها به ویژه در زمینه الکل حل کنیم.

وی اظهار داشت: بسیاری از اصناف و کارگاه های کوچک همزمان با شیوع کرونا تعطیل شدند و دیگر نمی توانستند ادامه فعالیت بدهند و فعالین هم باید برای قطع زنجیره انتقال ملزوماتی را رعایت می کردند تا توان تولیدی ما پایدار بماند.

پاسدار طیران تصریح کرد: پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی توسط دانشگاه علوم پزشکی البرز به واحدهای صنعتی ابلاغ شد تا فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و نظارت و پایش آنها را اداره کار و بسیج کارگری و کارخانه ها بر عهده دارد که از ظرفیت بسیجیان کارگر در اجرای غربالگری استفاده می کنیم تا زنجیره انتقال قطع شده و دستورالعمل های بهداشتی رعایت شود.

رییس سازمان بسیج کارگری سپاه امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: بیشتر کارگران بسیجی که در شرکت ها کار می کنند در زمینه غربال گری، ضدعفونی مراکز و اماکن کارخانه ها نقش محوری دارند و این در حالی است که بسیج باید اداره کار، صمت، خیرین و دستگاه های مرتبط را پای کار بیاورد و از ظرفیت نهادهای دولتی نیز در زمینه اقدامات پیشگیرانه بهره بگیرد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top