امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از فوت یک جوان ۳۰ ساله به دلیل گاز گرفتگی در منطقه چندار این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی سلیمانی با اشاره به اعلام خبر مرگ مشکوک یک جوان ۳۰ ساله در منطقه چندار به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گفت: بلافاصله عوامل انتظامی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل حادثه و بررسی موضوع مشخص شد که به دلیل نشتی گاز این جوان دچار گازگرفتگی شده و جان خود را از دست داده است. در این خصوص پرونده تشکیل و به مرجع قضائی ارسال شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در پایان خاطرنشان کرد: به شهروندان توصیه می‌کنیم با توجه به اینکه در فصل سرما به سر می بریم، از سلامت کارکرد لوازم گازسوز خود اطمینان حاصل کنند.

 

 

پلیس البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top