امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 31855 |
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۷:۲۷ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز اعلام کرد که همزمان با آغاز هفته گردشگری، بخشی از برنامه‌ های این هفته در فضای مجازی اجرایی شده است.

ششم تا دوازدهم مهرماه مصادف با روز جهانی جهانگردی به عنوان هفته گردشگری نامگذاری شده است.

فریدون محمدی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امسال فعالیت هفته گردشگری استان البرز با محوریت روستاها و آثار تاریخی شاخص برنامه‌ریزی شده است و برنامه‌های متنوعی پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی افزود: تا پایان هفته گردشگری با حضور روسای شوراهای اسلامی افتتاح پروژه‌های گردشگری در روستاهای استان البرز داریم ضمن آنکه نشست‌های تخصصی با موضوع گردشگری روستایی پیش‌بینی شده است .

تشکیل اولین شورای راهبردی گردشگری استان برگزاری تور سافاری ویژه خودروهای کلاسیک، برگزاری یادواره شهدای تپه موشکی اسلام آباد کرج، برگزاری نمایشگاه عکس با عنوان کاروانسرای ینگه امام از دیروز تا امروز و همچنین برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در اداره شهرستان‌ها از جمله برنامه‌های هفته گردشگری البرز است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز عنوان کرد: استان البرز با وجود آثار تاریخی و طبیعی مانند تپه ازبکی، کاروانسرای شاه‌عباسی، کاخ موزه سلیمانیه و غیره شرایط رشد و اشتغال جوانان به عنوان راهنمایان گردشگری را در شاخه های طبیعت گردی ایرانگردی و جهانگردی فراهم می‌کند.

نغمه منوری مدیرعامل شرکت گردشگری آوای میراث استان البرز گفت : گردشگری روستایی به جامعه محلی در بحث کار آفرینی و رشد کمک می کند اما یک سری معایب هم دارد که ناشی از مهاجرت افراد غیر بومی به روستاها و تغییر فرهنگ دراین مناطق است .

این کارشناس امور گردشگری افزود: افرادی که برای گردشگری به روستاها می‌روند ممکن است با یک سری فرهنگ‌های جدید آشنا شوند و در مقابل نیز روی فرهنگ روستایی تاثیر گذار باشند.

منوری گفت: اصل گردشگری روستایی طبیعی زندگی کردن است و اینکه مدتی از آلودگی‌های بصری و صوتی و زندگی شهری و دغدغه‌های خاص دور شود و زندگی در حالت طبیعی روال خود را طی کند.

وی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی جهانگردی ، گردشگری و توسعه روستایی است،‌ افزود: ‌گردشگری روستایی دربر گیرنده تمام انواع گردشگری مثل تاریخی، فرهنگی، طبیعت هیجانی و حتی سلامت است که اصل گردشگری روستایی برای گردشگر بدین گونه است که از آلودگی‌ها و دغدغه‌های شهری دور باشد.

منوری خاطرنشان کرد: می‌بایست گردشگربتواند با فرهنگ یک منطقه‌ای آشنا شود و گردشگری روستایی با توجه به بوم آن منطقه می‌تواند آب هوای سرد و خشک یا گرم و مرطوب داشته باشد که در این میان طبیعت جنگلی ، کویری و .‌.. با فرهنگ خاص می تواند جذابیت‌های خاصی برای گردشگر روستایی به وجود آورد.

وی اظهارداشت: تقویت گردشگری روستایی به رشد اقتصادی و جلوگیری از مهاجرت روستائیان کمک می کند ضمن آنکه فرهنگ روستایی حفظ خواهد شد.

منوری تاکید کرد: برای تقویت گردشگری روستایی موضوعاتی مانند حفظ منابع ملی، رعایت پاکیزگی محیط زیست، ساخت مجموعه های اقامتی یا تفریحی با استانداردهای جهانی برای رعایت حفظ محیط زیست ضروری است.

وی افزود: صنایع دستی و فرهنگ محلی یکی از ویژه ترین مسائلی است که در روستاها باید مورد توجه قرار گیرد تا به اشتغالزایی روستائیان و حفظ شاکله تولید روستا کمک کند.

اکنون ۴۹ روستای هدف گردشگری در استان البرز وجود دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top