امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 69565 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۴:۰۶ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز با اشاره به ظرفیت های اقتصادی این استان، گفت: گسترش مراودات تجاری با کشور کنیا نیازمند تشکیل کمیته مشترک است.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اتاق البرز، سید فراز جبلی در نشست با هیات کنیایی در کرج افزود: نزدیکی البرز به پایتخت، فعالیت سه هزارو۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با بیش از ۱۶۰‌ برند بین المللی و فعالیت صادر کنندگان مطرح در صادرات کالا به نقاط مختلف جهان از ویژگی های این استان است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۳۰درصد چای مصرفی در بازار ایران تولید داخل است و باقی آن از طریق واردات تامین می شود افزود: زمینه واردات چای از کشوری مانند کنیا به ایران فراهم است.

جبلی اظهار کرد: در قبال واردات چای از کنیا و در راستای مراودات تجاری طرفین ، به دنبال صادرات برخی محصولات تولیدی ایران به آن کشور هستیم و انتظار داریم در راستای توسعه روابط اقتصادی تراز تجاری کشورمان را مثبت و یا متعادل کنیم.

وی عنوان کرد: بر اساس اهدافی که برای توسعه تجارت خارجی مدنظر داریم ، در تعامل با کشور کنیا اقدامات بیشتری را پیش خواهیم برد.

دبیرکل اتاق بازرگانی البرز با این توضیح که کشور کنیا در حال حاضر با همسایگان ایران از جمله پاکستان و امارات رابطه تجاری خوبی دارد، گفت: اما با توجه به حجم روابط تجاری میان ایران و کنیا و همپوشانی که طرفین به منظور توسعه تجارت خارجی دو جانبه دارند، متاسفانه از این ظرفیت استفاده نشده است.

وی افزود: البرز از ظرفیت هایی مانند منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برخوردار است که یک هاب کارگو خوب برای کشور است و به دنبال برقراری ارتباط میان فعالان صنعتی کنیا و البرز هستیم.

جبلی ادامه داد: اتاق البرز در مواردی مانند مسیرهای انتقال پول، نحوه عقد قراردادها، مسائل حقوقی و مالیاتی و مسائل مرتبط به حمل و نقل و لجستیک، مشاوره و راهنمایی لازم را در اختیار هیات کنیایی قرار می دهد تا سرمایه گذاری همراه با اطمینان در البرز داشته باشند.

وی گفت: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی با نهادهای دولتی ایران مراودات خوبی دارد و می تواند میان سرمایه گذاران خارجی و دولت پل ارتباطی ایجاد کند.

جبلی با اشاره به اهمیت گسترش سطح روابط با کشور کنیا در حوزه صنایع تبدیلی صنعت چای گفت: به دنبال ارتباط برد برد برای طرفین در زمینه های تجاری میان دو کشور هستیم.

استان البرز بیش از سه هزارو ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top