این گزارش درباره چند مواد اولیه ای است که همیشه در آشپزخانه یک آشپز با زبردست وجود دارد.
به گزارش کرج رسا، گاهی اوقات غذایی را در جایی میخوریم که تا مدت ها برایمان خاطره انگیز است و به اصطلاح مزه اش زیر دندان مان میماند، مانند قرمه سبزی های مادربزرگ. آشپزی هم مانند هر مهارت دیگری نیازمند تکرار و تمرین است که در این تکرارها ما خطاهای خود را متوجه میشویم یا اینکه راه هایی را کشف میکنیم.
این گزارش درباره چند مواد اولیه ای است که همیشه در آشپزخانهی یک آشپز با زبردست وجود دارد. به شما توصیه میکنیم با استفاده از این مواد، ریسک های آشپزی خود را کاهش دهید و تبدیل به آشپز بهتری شوید.
۱. طعم دهنده های فوری
همیشه در یخچال یا کابینت خود چند نوع طعمدهنده غذا داشته باشید. این طعم دهنده ها میتوانند طبیعی یا غیر طبیعی باشند. طبیعی ها مانند زعفران، آویشن، رازیانه و نعنا و انواع طعم دهنده های غیر طبیعی را هم میتوانید از فروشگاه ها تهیه کنید. توجه کنید که این طعم دهنده را برای عطر بیشتر در مراحل آخر اضافه کنید.
۲. اسانس وانیل
داشتن اسانس وانیل به معنای پر کاربرد بودن آنها نیست؛ اما چنانکه بخواهید به غذا یا دسری طعمی به یاد ماندنی بدهید این اسانس به کمک شما خواهد آمد. اسانس وانیل کاربردهایی هم در شیرینیپزی و کیکپزی دارد که باعث میشود شکر کمتری استفاده کنید و از طعم آن احساس رضایت کنید.
۳. سس ووسترشو
سس ووسترشِر یکی از معروف ترین سس های انگلیسی است که در دستور اصلی به شیوه تخمیری بدست میآید. این سس چاشنی ای بسیار لذیذ است که برای طعم دار کردن گوشت و در تهیه برخی از سالادها مانند سالاد سزار و سالاد کلم کاربرد دارد. اگر این سس را خودتان درست میکنید چند هفته آن را کنار بگذارید تا طعم مطلوب و ملایم تری پیدا کند.
۴. قارچ
کسانی که گیاه خوار هستند، قارچ را در اکثر غذاهای خود استفاده میکنند پس بهتر است ما هم که گیاه خوار نیستیم از قارچ غافل نشویم. شما میتوانید طعم های بی نظیری را با قارچ، مرغ و گوشت خلق کنید. میتوانید در کنار پیتزا، پاستا و غذاهایی از این قبیل قارچ سوخاری هم آماده کنید.
۵. سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که خاصیت فراوانی دارد. میتوان از این نوع سرکه به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون، یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها است که میتوانید امتحان کنید.
۶. سس خردل
این سس برای انواع ساندویچ ها و سالادها؛ حتی سیب زمینی سرخ کرده بسیار پر طرفدار است. سس خردل طعمی متفاوت و تند دارد. این سس به عنوان چاشنی در کنار غذاهای دریایی توصیه میشود.
۷. مرکبات
مرکبات را میتوانید چند تکه کنید کنار بشقاب غذا بگذارید و از طعم ترش آن به نفع غذای خود استفاده کنید یا اینکه پوست آن را با خشک کنید و در چای و دمنوش ها برای عطر بیشتر استفاده کنید.
۸. پیازچه
پیازچه هم عطر قویای دارد و هم طعم خوبی. میتوانید آن را تازه تازه در برخی غذاها مانند سوپ ها و خورشت ها استفاده کنید یا اینکه آن را خشک کنید و در انواع کوکو و آبگوشت ها بریزید.
۹. فلفل
فلفل قرمز را خودتان در خانه خشک و خرد کنید، توجه داشته باشید که پودر نباشد خرد باشد. قبل از اضافه کردن آن به غذا فلفل را با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیموی تازه به آن اضافه کنید. طعم بهتری به غذایتان میدهد.
۱۰. زنجبیل
زنجبیل علاوه بر طعم دهنده بودن خاصیت فراوانی هم دارد. میتوان زنجبیل تازه را رنده و به ماست و خیار یا انواع سالادها اضافه کرد. همچنین در چایی و بستنی میتوانید از پودر آن استفاده کنید.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.