عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز از تولید ۱۰ میلیون دست لباس ضد کرونا با استفاده از ظرفیت ۲ واحد بزرگ تولید پوشاک استان البرز برای مدافعان سلامت کشور خبر داد.
محمدرضا محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت : این تعداد لباس ضد کرونا طی ۲ ماه اخیر برای محافظت از پزشکان، پرستاران و بیماران کشور در استان البرز تولید شده است.
وی به نقش فعال تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی البرز در کنترل و مهار کرونا گفت: واحدهای تولیدی استان البرز اکنون به طور شبانه روزی درحال تولید مواد اولیه محصولات بهداشتی از قبیل ماسک و پدهای الکلی جراحی هستند.
محمدی با اشاره به کیفیت بالای محصولات تولیدی بهداشتی شرکت های استان البرز افزود: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون ، شرکت های تولید محصولات بهداشتی شهرک صنعتی اشتهارد با استفاده از لمینیت لایه قابل تنفس و نفوذ ناپذیر از ویروس کرونا موفق شدند مواد اولیه با بهترین کیفیت را در اختیار شرکت های بزرگ تولید کننده البسه قرار دهند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز به حضور فعال واحدهای صنعتی و تولیدی البرز در بازار صادرات اشاره کرد و گفت: اکنون کشورهای ترکیه، عراق، امارات متحده عربی، آذربایجان، ارمنستان، قرقیزستان و ترکمنستان از جمله مشتریان دایمی شرکت های ایرانی تولید کننده منسوجات استان محسوب می شوند.
محمدی اظهار داشت: حضور فعال صنایع ما در بازار صادرات کشورهای اشاره شده در شرایطی است که با مشکلات ناشی از تحریم های یک جانبه در زمینه تولید مواجه هستیم.
وی افزود: این مشکلات به ویژه درحوزه های حمل ونقل، واردات و به روزرسانی تجهیزات علاوه بر هزینه های مازاد منجر به اتلاف وقت نیز شده است.
محمدی در ادامه این گفت و گو به عملکرد در قابل توجه چهار واحد فعال البرز درحوزه تولید چرم مصنوعی اشاره کرد و گفت: حجم تولید سالانه این واحدها به ۱۵ میلیون مترمربع رسیده است.
وی افزود: در مجموع ۳۷ واحد تولیدی چرم در سطح کشور مشغول فعالیت هستند که از این میان همواره واحدهای البرزی در زمینه تولید و صادرات محصولات چرمی شاخص و پیشتاز بوده اند.
این مسوول گفت: تولید مواد اولیه کیف، کفش، خودرو سازی، لوازم تزئینی، مبلمان اداری و خانگی مورد نیاز صنایع مرتبط از جمله اهم تولیدات واحدهای تولید چرم مصنوعی استان البرز است.
وی با تاکید بر لزوم اشتغال زایی و رونق اقتصادی در جامعه گفت: اکنون در سراسر کشور حدود ۴ هزار نفر و در استان البرز بالغ بر ۳۵۰ نفر در واحدهای تولیدی چرم مصنوعی مشغول فعالیت هستند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز با تاکید بر ضرورت تقویت تعامل صنعت و دانشگاه افزود: مراودات علمی و عملی و نیز ارتباط سازنده با نهادهای آکادمیک کشور از جمله دانشگاه های صنعتی شریف، پلی تکنیک و دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه کارآموزی بستر مناسبی را در مسیر تربیت نیروی کار مجرب مهیا خواهد کرد.
محمدی نقش اتاق بازرگانی البرز در تقویت حوزه های تولیدی و صنعتی را بسیار اثربخش توصیف کرد و گفت: ما همواره به عنوان پارلمان بخش خصوصی پیگیر مطالبات صنعتگران و فعالان اقتصادی هستیم.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز با تاکید بر این مهم که چرخ صنعت نباید از حرکت بایستد گفت: پیرو منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات معظم له بر اهمیت توانمندسازی، فعالان اقتصادی وظیفه می دانند در هر شرایطی در مسیر پیشبرد رونق و شکوفایی اقتصاد جامعه تلاش وافری داشته باشند.
استان البرز دارای سه هزارو ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.