امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 41859 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۰۶ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس یک گروه جهانی صنعت داروسازی می‌گوید ممکن است تا میانه سال آینده ۱۰ واکسن کرونا در صورت گرفتن مجوز در اختیار قرار گیرند.

به گزارش کرج رسا به نقل از رویترز، تامس کوئنی، مدیر کل فدراسیون بین‌المللی سازندگان و انجمن‌های دارویی (IFPMA) گفت واکسن‌های فایزر/بیونتک و مدرنا و نیز آسترازنکا در کارآزمایی بالینی بزرگ نتایج امیدوارکننده‌ای را نشان داده‌اند، اما صحبتی از واکسن‌های دیگر در دست تولید نمی‌شود.

او گفت: متا به حال ما سه موفقیت در این سه واکسن کرونا به دست آورده‌ایم. انتظار دارم موفقیت‌های مشابهی با واکسن‌های شرکت‌های جانسون‌وجانسون، نواواکس، سانوفی پاستور، GSK و مرک تکرار شود.»

کوئنی در یک گردهمایی خبری در ژنو گفت شرکت‌های بزرگ داروسازی و زیست‌فناوری سرمایه‌گذاری هنگفتی در پژوهش و ساخت واکسن و نیز افزایش ظرفیت تولیدی کرده‌اد تا بتوانند میزان یالایی از واکسن را در اختیار بگذارند.

او گفت: «ما امیدواریم تا تابستان آینده احتمالا ۱۰ واکسن در اختیار داشته باشیم که اثربخشی‌شان ثابت شده باشد. اما داده‌های مربوط همه این واکسن‌ها باید در اختیار سازمان‌های ناظر قرار گیرد تا بررسی علمی کاملی درباره آنها انجام شود.»

سازمان تجارت جهانی (WTO)، هند و آفریقای جنوبی پیشنهاد کرده‌اند در دوران پاندمی کرونا به طور موقت شرکت‌های سازنده واکسن‌ها مجبور شوند مجوز ساخت فراورده‌های ثبت‌شده خود را در اختیار سایر کشورها بگذارند. آمریکا، اتحادیه اروپا، سوئد و کشورهای دیگر با این پیشنهاد مخالف هستند.

کونئی در این باره گفت: « برداشتن حق انحصار واکسن‌ها برای اجبار به دادن مجوز ساخت آنها بوسیله کشورهای دیگر و تلاش برای ساخت فرآورده‌هایی کبه به روند پیچیده کنترل کیفیت نیاز دارند، بدون حضور کارشناسان و روندهای کنترل کیفیت اشتباه خواهد بود.»

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top