امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 84174 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۵:۰۱ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع) شهرستان کرج اعلام کرد: در پی رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) این ناحیه ۲ نانوایی متخلف که اقدام به احتکار آرد کرده بودند شناسایی و به پلیس امنیت اقتصادی معرفی شدند.

به گزارش کرج رسا، سرهنگ پاسدار علی شعبانی شامگاه شنبه به خبرنگاران گفت: در پی گزارشات مردمی ۲ منطقه محروم حسین آباد و آق تپه مهرشهر، سربازان گمنام امام زمان (عج) سپاه ناحیه امام هادی (ع) عصر امروز شنبه اقدام به رصد اطلاعاتی در خصوص ۲ نانوایی متخلف کردند.

وی به محرومیت و سختی وضعیت معیشتی مردم این مناطق اشاره کرد و افزود: در این پایش ها مشخص شد که این ۲ نانوایی اقدام به احتکار ۱۲۴ کیسه آرد نانوایی دولتی کرده بودند که این محموله از نانوایی های متخلف جمع آوری و ضبط شد و این واحدهای صنفی متخلف برای سیر مراحل قانونی و قضایی پس از تشکیل پرونده به پلیس امنیت اقتصادی معرفی شدند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top