امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 65496 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز اعلام کرد که حدود ۹۰درصد متقاضیان حضور در آموزش های مهارتی، جوانان فارغ التحصیل دانشگاه‌ ها هستند که با وجود در یافت مدارک تحصیلی در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس، با چالش بیکاری مواجه هستند.

بهزاد غفاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : برای رفع چالش بیکاری جوانان فارغ التحصیل دانشگاهها ، در پی آن هستیم با انعقاد تفاهمنامه هایی با مراکز آموزش عالی، برگزاری دوره های آموزش فنی و حرفه ای بخصوص آموزش رشته های پیشرفته( های تک High-tech ) و همچنین دوره های کسب و کار ( کار آفرینی ) حین تحصیل دانشجویان را در دستور کار قرار دهیم.

وی تحقق این هدف را بستر ساز ایجاد اشتغال برای جوانان فارغ التحصیل ذکر کرد و افزود: در شرایطی با مشکل حاد بیکاری انبوه فارغ التحصیلان دانشگاهها مواجه هستیم که بخش صنعت و تولید بعضا با کمبود نیروهای ماهر و متخصص در رشته های مختلف فنی و حرفه ای مواجه هستند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای البرز در ادامه این گفت و گو از ایجاد مراکز آموزشی جوار کارگاهی به عنوان یک اقدام موثر و کارآمد در بحث تامین نیروی ماهر و متخصص مورد نیاز بخش صنعت استان نام برد و گفت: هم اکنون ۴۱ مرکز آموزش مهارتی جوار  کارگاهی و بین کارگاهی در سطح استان فعال می باشند.

غفاری ارتقای مهارت کارگران حوزه های مختلف را از اهداف مهم راه اندازی کارگاههای آموزش مهارتی جوار کارگاهی عنوان کرد و گفت: طی ۶ ماه گذشته در مجموع یک هزار و ۲۸۴ نفر از آموزش های جوارکارگاهی در استان بهره مند شده اند.

وی آموزش های فنی و حرفه ای را بستری مناسب برای تربیت نیروی متخصص و کارآفرین در راستای رونق تولید و اشتغال دانست و افزود: توانمندسازی نیروی انسانی عامل اصلی بهره وری نیروی کار، کاهش ضایعات و افزایش تولید است.

غفاری مهمترین مزایای تأسیس مراکز جوار کارگاهی را پایداری و توسعه بنگاههای اقتصادی، همکاری در ارتقای مهارت متخصصین صنایع و آموزش و جذب نیروهای بومی با هدف تامین منابع انسانی مورد نیاز واحدهای صنعتی عنوان کرد.

۴۰۰آموزشگاه مهارتی خصوصی در البرز فعال است

وی سیاست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را توسعه مراکز آموزشی خصوصی عنوان کرد و گفت: هم اکنون ۴۰۰ آموزشگاه خصوصی فنی و حرفه ای در استان فعال است و نظارت های ویژه بر عملکرد و برنامه های این آموزشگاهها  اعمال می شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای البرز افزود: برگزاری دوره های آموزشی در خوشه های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی به آموزشگاه های خصوصی محول شده است.

غفاری گفت: کار آموزانی که در مراکز ثابت و  آزاد  آموزش های مهارتی را فرا می گیرند ، پس از برگزاری آزمون های کتبی و عملی موفق به اخذ مدارک معتبر و بین‌المللی خواهند شد.

استان البرز با هفت شهرستان تابعه دارای تعداد هشت مرکز دولتی با ۱۰۰ مربی و ۴۵۰ مرکز آزاد آموزش فنی و حرفه ای  است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top