دسته‌ها
اخبار استانها اخبار البرز اشتهارد ساوجبلاغ طالقان فردیس کرج نظرآباد

آلودگی هوای البرز همچنان در حد هشدار

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز از تداوم آلودگی هوا در شهرهای استان خبر داد.

به گزارش کرج رسا، فردین حکیمی گفت: امروز دوشنبه ۲۵ آذر، شاخص کیفی هوا در شهرستان‌های نظرآباد، ساوجبلاغ و فردیس به ترتیب بر روی ۱۵۴، ۱۵۱ و ۱۵۸ و در محدوده ناسالم قرار دارد.

حکیمی افزود: این شاخص در مرکز استان بر روی ۱۴۲ و در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که شاخص در محدوده ناسالم قرار گیرد با توجه به تشدید بیماری‌های قلبی، ریوی و همچنین افزایش علائم تنفسی توصیه می‌شود افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی،کودکان و سالمندان از فعالیت‌های طولانی و سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند و سایر افراد نیز فعالیت‌های طولانی و سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

به گزارش ایسنا، کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا شب گذشته به علت پیش بینی تداوم آلودگی هوا، کلیه مدارس، مهدهای کودک و پیش دبستان‌های استان البرز را در روز دوشنبه ۲۵ آذرماه تعطیل اعلام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *