دسته‌ها
اخبار استانها اخبار البرز اسلایدر اشتهارد ساوجبلاغ طالقان فردیس کرج نظرآباد

مراکز مرتبط با وزارت آموزش و پرورش هفته آینده بازگشایی می شود

استاندار البرز گفت: مراکز مرتبط با وزارت آموزش و پرورش هفته آینده بازگشایی می شود ولی الزامی به حضور دانش آموزان نیست.

به گزارش کرج رسا به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، عزیزاله شهبازی روز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور مقام معظم رهبری ، رییس جمهوری و استانداران سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: گزارش مفصلی توسط رییس جمهوری و روسای کمیته ها خدمت مقام معظم رهبری ارایه شد.

وی ادامه داد: در این نشست مقام معظم رهبری از رییس جمهوری برای ارایه گزارش و اقداماتی که در مقابله با این بیماری در کشور انجام شده، قدردانی کردند.

شهبازی گفت: رییس جمهوری در این نشست دستور دادند که برای بهره برداری از ظرفیت اماکن مذهبی بویژه در شب های قدر تدبیری اتخاذ شود که مومنان و متدینان چگونه در این مراسم شرکت کنند.

 

 

استاندار البرز با اشاره به اینکه در سطح کارشناسی ارشد و دکتری نیز امور مربوطه به صورت ویدئو کنفرانس دنبال می شود، اضافه کرد: در خصوص دانشجویان کاردانی و کارشناسی نیز تصمیم گیری به نشست بعد موکول شد.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب در این نشست توصیه ها و تاکیداتی مبنی بر حمایت بیش از پیش در مورد کادر درمان و ارتقا سرانه های بهداشت و درمان کشور برای ایجاد و تقویت بسترهای ایمنی، آرامش و سلامت مردم داشتند.

شهبازی افزود: ایشان فرمودند که تابع نظرات کارشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *