امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 10152 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۱۶ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

با پیشنهاد جمعی از پژوهشگران و فعالان محیط زیست موافقت کرد تا نام محصول جدید سایپا که پیشتر با عنوان “رهام” معرفی شده بود به “شاهین” تغییر کند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا پس از ارجاع موضوع به کمیته نامگذاری محصولات و بررسی‌های کارشناسی کمیته مذکور، با پیشنهاد جمعی از پژوهشگران و فعالان محیط زیست موافقت کرد تا نام محصول جدید سایپا که پیشتر با عنوان “رهام” معرفی شده بود به “شاهین” تغییر کند.

 

رونمایی خودروی رهام در نمایشگاه خودروی شیراز

 

 

به گزارش عصر ایران، چندی پیش یک پژوهشگر محیط‌زیست و حامی گونه‌های در معرض خطر انقراض شاهین ایرانی، به مدیرعامل سایپا پیشنهاد کرد در راستای حفظ و حراست از این پرنده باشکوه، نام محصول جدید این گروه خودروسازی را به “شاهین” تغییر دهند، در ادامه چند انجمن دیگر نیز این پیشنهاد را به مدیران سایپا ارائه دادند.

 

 

سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل سایپا نیز پس از ارجاع موضوع به کمیته نامگذاری محصولات و بررسی‌های کارشناسی کمیته مذکور با این پیشنهاد موافقت کرد و به دلیل اینکه گروه خودروسازی سایپا در طراحی محصول جدید خود از شاهین ایرانی الهام گرفته است، دستور داد در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی این گروه خودروسازی، محصول جدید سایپا “شاهین” نامگذاری شود.

 

تست خودروی رهام در خیابان ها ایران

 

 

شاهین سایپا نخستین محصول از مگاپلت‌فرم ملی این گروه خودروسازی، موسوم به SP100 به شمار می آید و قرار است تولید انبوه آن از سال آینده آغاز شود.

این خودرو در تیر ماه سال ۹۷ در نمایشگاه خودرویی شیراز رونمایی شده بود و آن زمان اعلام شده بود که در سال ۹۸ به بازار عرضه می شود.

یکی از دلایل عدم عرضه به موقع این خودرو در سال ۹۸ را می توان به خروج شرکت برلیانس از ایران و عدم همکاری آن با سایپا ذکر کرد زیرا قوی محرکه این خودر بنا بود تا با همکاری این شرکت تولید شود.

پس از خروج برلیانس هم اکنون سایپا در حال طراحی موتور برای این خودرو جدید خود است که این کار مراحل پایانی خود را طی می کند و به احتمال زیاد رهام قدیم یا همان شاهین امروز باید با موتوری جدید روانه بازار شود.

سایپا تولید ۱۲ هزار دستگاه از این محصول را برای سال ۹۹ برنامه‌ریزی کرده و می خواهد تیراژ تولید آن را در سال ۱۴۰۱ به صد هزار دستگاه برساند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top