امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 1099 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس اعلام کرد: یک کارگر ساختمانی بر اثر سقوط از طبقه سوم یک ساختمان نیمه کاره در فردیس جان خود را از دست داد.

به گزارش کرج رسا، سرهنگ بیژن جنتی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در پی اعلام مرکز فویت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سقوط یک کارگر ساختمانی از طبقه سوم یک ساختمان نیمه کاره در فردیس بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ مرکز به محل حادثه اعزام شدند.

وی اظهار داشت: با حضور ماموران مشخص شد این کارگر در حال جوشکاری در یک ساختمان نیمه کاره بود که به علت بی احتیاطی از طبقه سوم ساختمان سقوط کرده است.

شهرستان فردیس با حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کلانشهر کرج مرکز استان البرز قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top