امروز: دوشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 15 جماد ثاني 1446 | 2024-12-16

برگزیده بخش پایان نامه برتر سومین جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: سلول های بنیادی پرتوان به دلیل توانایی نامحدود در تامین بافت های سلولی جدید، امیدهای زیادی در پزشکی و مطالعه تکوین انسان ایجاد کرده و از مهمترین چشم اندازهای طب ترمیمی تلقی می شود. از این رو بررسی دقیق مکانیسم های مولکولی که خصوصیت پرتوانی و خودنوزایی این سلولها را کنترل می کنند به دلیل اهمیتی که در انتقال تکنولوژی سلولهای بنیادی در درمان دارند مورد توجه هستند.

به گزارش کرج رسا، دکتر سارا طالع احمد برگزیده بخش پایان نامه برتر سومین جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان دارای مدرک دکتری تخصصی گرایش زیست شناسی سلولی-مولکولی از دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین زیستی پژوهشگاه رویان با اشاره به اینکه بدلیل علاقه شدیدی که به حوزه سلول های بنیادی و کاربرد آنها در طب ترمیمی و درمان داشته از سال ۱۳۸۸ وارد این حوزه شده است، اظهار داشت: سلول های بنیادی پرتوان به دلیل توانایی نامحدود در تامین بافت های سلولی جدید، امیدهای زیادی در پزشکی و مطالعه تکوین انسان ایجاد کرده و از مهمترین چشم اندازهای طب ترمیمی تلقی می شود. از این رو بررسی دقیق مکانیسم های مولکولی که خصوصیت پرتوانی و خودنوزایی این سلولها را کنترل می کنند به دلیل اهمیتی که در انتقال تکنولوژی سلولهای بنیادی در درمان دارند مورد توجه هستند. به همین دلیل در مقطع دکتری به طور جدی تر مطالعه بر روی فرایندها و مکانیسم هایی موثر در حفظ خصوصیت پرتوانی و خودنوزایی سلولهای بنیادی جنینی را آغاز نمودم.

 

دکتر سارا طالع احمد

 

وی افزود: در این پروژه با همکاری دانشگاه ماک کوئری استرالیا و با استفاده از تکنیک پروتئومیکس به بررسی پروتئین های دخیل در حفظ خصوصیت پرتوانی و خودنوزایی سلول ها پرداخته و مسیرهای موثر و عملکردی را معرفی نمودیم.

دکتر طالع احمد تصریح کرد: با پاسخ دادن به سوالهای پژوهشی که در این مطالعه ایجاد گردید می توانیم گامی موثر در بالا بردن کارایی تولید سلول های بنیادی جنینی به عنوان بهترین مدل از سلول های بنیادی پرتوان، برداریم.

برگزیده بخش پایان نامه برتر سومین جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: با توجه به اینکه سلول های بنیادی پایه و اساس درمان طیف وسیعی از بیماری ها خواهند بود امید است که در آینده نزدیک با بکارگیری سلول درمانی و ژن درمانی تمرکز بر روی درمان بیماری های صلب العلاج با استفاده از این سلولها افزایش یابد.

 

 

 

روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top