امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 12553 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۲ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

چین تحقیقات بالینی یک داروی ضد ویروسی را انجام داده که اثربخشی بالینی خوبی در برابر بیماری کووید ۱۹ نشان داده است.

چین در ماه گذشته دارویی به نام فاویپیراویر (Favipiravir) را برای مقابله با کروناویروس و درمان بیماری کووید ۱۹ معرفی کرد، اما نتایج قطعی آزمایش‌های بالینی آن را مشخص نکرده بود. در حال حاضر، یکی از مقامات بخش علمی و فناوری چین موفقیت و اثربخشی این دارو را در درمان بیماری کووید-۱۹ تایید کرده است.

چین تحقیقات بالینی «Favipiravir»، یک داروی ضد ویروسی را انجام داده که اثربخشی بالینی خوبی در برابر بیماری کووید ۱۹ نشان داده است.

ژانگ شینمین، مدیر مرکز ملی توسعه فناوری زیستی چین در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: فاویپیراویر، داروی آنفلوانزا که در سال ۲۰۱۴ برای استفاده بالینی در ژاپن مورد تأیید قرار گرفت، هیچ واکنشی منفی به ویروس کرونا نشان نداده است.

بیش از ۸۰ بیمار در کارآزمایی بالینی در بیمارستان شنژن استان گوانگدونگ در جنوب چین شرکت کرده‌اند، نتایج این آزمایش‌ بالینی نشان داد که این دارو می‌تواند مدت‌زمان بهبودی را در موارد خفیف از ۱۱ روز به چهار روز کاهش دهد.

مدیر مرکز ملی توسعه فناوری زیستی چین گفت: فاویپیراویر به تیم‌های درمانی توصیه شده است و باید در اسرع وقت در برنامه تشخیص و درمان COVID-19 گنجانده شود.

ژانگ افزود: یک شرکت داروسازی چینی برای تولید انبوه این دارو و تأمین آن، توسط سازمان ملی پزشکی تأیید شده است.

چین همچنین در حال پیشبرد استفاده از برخی فناوری‌های پیشرفته مانند سلول‌ های بنیادی و کبد مصنوعی و تصفیه خون در معالجه موارد شدید است.

مدیر مرکز ملی توسعه فناوری زیستی چین ادامه داد: سلول‌های بنیادی درمانی در کاهش واکنش‌های التهابی شدید ناشی از COVID-19 و همچنین کاهش آسیب ریه و فیبروز ریوی در بیماران مؤثر هستند.

چین چندین برنامه تحقیق بالینی را در مورد سلول‌های بنیادی درمانی علیه COVID-19، از جمله داروی سلول‌های بنیادی که برای آزمایش بالینی تأیید شده است، آغاز کرده است.

از سلول‌ های بنیادی برای درمان ۶۴ بیمار در شرایط شدید و بحرانی استفاده شده است؛ مشکلات تنفسی آن بیماران به تدریج تسکین یافته و به طور کلی طی هشت تا ۱۰ روز درمان می‌شدند؛ این درمان همچنین در جلوگیری از فیبروز ریوی و بهبود بیماران مزایایی را نشان داد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top