امروز: دوشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 رجب 1446 | 2025-01-06
کد خبر: 14763 |
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲:۲۷ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: با توجه به گزارش های ارائه شده، شیب شیوع بیماری بواسطه همراهی و همکاری مردم و تلاش های صورت گرفته در البرز ملایم شده و بیماری تحت کنترل است ولی تا مهار کامل آن فاصله داریم.

به گزارش کرج رسا، شهبازی روز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست دکتر روحانی رییس جمهور و با حضور استانداران سراسر کشور، با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته جلسه ستاد ملی کرونا به ریاست دکتر روحانی رییس جمهور و با حضور استانداران سراسر کشور به صورت مستمر برگزار شده، افزود: در این جلسه روسای کمیته های ملی گزارش های لازم را ارائه می دهند.

وی ادامه داد: یکی از طرح هایی که باعث شد دولت و ملت برای توقف شیوع کرونا با یکدیگر همراه و همصدا شوند، طرح فاصله گذاری اجتماعی بود و وزیر محترم کشور هم بعنوان رییس کمیته اجتماعی و انتظامی طرح مذکور بودند.

شهبازی با بیان اینکه توفیقاتی که در راستای مقابله با کرونا حاصل شد، بواسطه همکاری بی شائبه مردم بود، گفت: در این جلسه مقرر شد که براساس پروتکل های بهداشتی، مشاغل کم ریسک در استان های کشور کار خود را آغاز کنند.

وی افزود: البرز و تهران در طرح فاصله گذاری اجتماعی در قالب یک استان دیده شدند و با توجه به اینکه فعالیت های این دو استان با هم در هم تنیده است منتظر هستیم که جزئیات این تصمیم از سوی ستاد ملی اعلام شود.

 

 

استاندار البرز با اشاره به اینکه تا ۳۰ فروردین مدارس تعطیل خواهند بود، اضافه کرد: در این مدت ساعت کار ادارات نیز از ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر است و همچنان در دستگاه های اداری می توانند به صورت دورکاری فعالیت کنند و دو سوم نیروها در ادارات مستقر خواهند بود.

وی گفت: مقررات در خصوص محدودیت تردد خودروها نیز همچنان به روال قبل ادامه دارد و پس از ۳۰ فروردین با تشکیل ستاد ملی کرونا مصوبات جدید اعلام می شود.

شهبازی افزود: با توجه به گزارش های ارائه شده، شیب شیوع بیماری بواسطه همراهی و همکاری مردم و تلاش های صورت گرفته در البرز ملایم شده و بیماری تحت کنترل است ولی تا مهار کامل آن فاصله داریم.

وی عنوان کرد: استان البرز نیز با همت کارکنان حوزه سلامت، مردم و تمامی دست اندرکاران ستاد مقابله با کرونا به سمت کنترل شدن، در حال پیشروی است.
استاندار البرز گفت: کسانی که جان خود را از دست می دهند نیز عموما دارای بیماری های زمینه ای یا کهولت سن هستند که باید این اقشار توجه بیشتری به سلامت خود داشته باشند.

وی افزود: امید است رسانه ها نیز در راستای امیدآفرینی و نشر اخبار مثبت و همچنین آگاهی بخشی یار و همراه ما باشند.

در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست رئیس جمهور اتخاذ شد؛

تصمیمات مهم ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره زمان و شکل فعالیت کسب و کارها، ادارات، مدارس و مراکز آموزش عالی

رئیس جمهور اعلام کرد که در چارچوب طرح فاصله گذاری هوشمند، کسب و کارهای متوسط و کم ریسک در استان های کشور، با مراعات دقیق پروتکل های بهداشتی می توانند از ۲۳ فروردین ماه فعالیت خود را آغاز کنند اما فعالیت کسب و کارهای پرریسک تا پایان فروردین همچنان متوقف خواهد بود تا بعدا راجع به آنها تصمیم گیری شود.

 

 

• در مبارزه و مقابله با کرونا کل نظام متحد و یکپارچه است و هیچ اختلاف نظری نیست

• اینکه بین سلامت و فعالیت اقتصادی یکی را باید انتخاب کرد، کاملاً مردود، غلط و ناصواب است؛ فعالیت اقتصادی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنار هم قابل اجراست

• کسب و کارهای متوسط و کم‌ریسک در استان ها از ۲۳ فروردین، می توانند فعالیت خود را آغاز کنند اما فعالیت کسب و کارهای پرریسک فعلاً تا پایان فرودین همچنان ممنوع باقی می‌ماند

• در استان تهران فعالیت کسب و کارها از شنبه ۳۰ فروردین آغاز می شود

• از ۲۳ فروردین ماه فعالیت ادارات به این صورت است که دو سوم سر کار خواهند بود و یک سوم مجاز هستند که سر کار نباشند و بخش‌های مختلف نسبت به این یک سوم، گردشی تصمیم گیری بکنند

• ساعت کار اداری از ۲۳ فروردین ماه ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر باشد

• تردد خودروها بین استان ها، همچنان تا ۳۰ فروردین ممنوع و آزادی تردد بین استان‌ها از سی ام فروردین شروع خواهد شد

• در بخش کارشناسی و همچنین آموزش و پرورش تصمیم این است که تا ۳۰ فروردین فعالیت آموزشی‌ در مدارس تعطیل باشد و از فضای مجازی استفاده کنند

• اماکن مقدسه فعلاً تا آخر فروردین مثل سابق تعطیل می‌ماند و اینکه برای ۳۰ فروردین به بعد چه خواهد شد، تصمیمی است که در جلسات آینده اتخاذ می‌کنیم
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز یکشنبه در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهارداشت: برای استان تهران، آغاز فعالیت کسب و کارها از سی ام فروردین و با رعایت و نظارت دقیق پروتکل های بهداشتی خواهد بود.

رئیس جمهور گفت: ادارات دولتی از ۲۳ فروردین با دوسوم نیروها کار خود را ادامه می دهند و یک سوم نیروها نیز که اولویت با افراد مسن و دارای بیماری های زمینه ای است ، مجازند با تصمیم ادارات مربوطه حضور نداشته باشند.

متن کامل سخنان دکتر روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ایام مبارک ماه شعبان را تبریک عرض می‌کنم مخصوصاً اینکه در روزهای پیش رو میلاد صاحب زمان‌ و زمین‌مان حضرت ولی عصر(عج) را داریم، امروز هم روز جوان است که برای همه جوان‌ها مبارک باشد و فردا هم روز سلامت است که آن را به متولیان سلامت تبریک می‌گویم.

قبل از اینکه جمع‌بندی امروز را خدمت مردم عزیز اعلام کنم، چند نکته را توضیح می‌دهم. نکته اول اینکه در روندی که در حال حاضر برای مسأله مبارزه و مقابله با کرونا پیش رو داریم، هیچ اختلاف نظری بین دستگاه‌های دولتی وجود ندارد. اولاً‌بین قوای سه‌گانه هیچ اختلاف نظری وجود ندارد و همه با هم داریم این کار را در کنار هم و در کنار نیروهای مسلح انجام می‌دهیم.

همه ارکان کشور همراهی می کنند و مقام معظم رهبری همه جا حمایت فرمودند؛ هر جا نیاز داشتیم و نکته‌ای را خدمت‌شان عرض کردیم، نامه‌ای را فرستادیم، ایشان همراهی فرمودند. بنابراین کل نظام یکپارچه است. حالا اینکه بدخواهان ما خیلی عصبانی و ناراحت هستند، خودشان می‌دانند.

 

 

این کرونا با همه گرفتاری‌هایی که برای ما درست کرده یک آثاری هم داشته و یکی از آثار خوبش همین وحدت بیشتر جامعه، دولت، مردم، نیروها و ارکان کشور است که بین همه آنها یک وحدت، انسجام و یکپارچگی را امروز در سراسر کشور مشاهده می‌کنیم.

گزارشاتی هم داده شد درباره سالم و پاک شدن هوا بخاطر کاهش ترافیک که اینها هم جزو آثاری است که کرونا دارد. ولی هیچ اختلافی نداریم، نه بین وزارت صمت و بهداشت و نه بین دیگر وزارتخانه ها هیچ اختلافی نیست. یک چیزی را یک گوشه‌ای یک شیطانی، پیدا می‌کند می‌دهد به رسانه‌های خارج کشور و آنها آن مسأله را بزرگ می‌کنند. ما هیچ اختلافی در این زمینه نداریم.

برخلاف بدخواهان و ضدانقلاب که مردم را دعوت می‌کنند به اینکه بین سلامت و فعالیت اقتصادی یکی را باید انتخاب کرد، این هم کاملاً مردود، غلط و ناصواب است. هم فعالیت اقتصادی و هم پروتکل‌های بهداشتی هر دو در کنار هم قابل اجرا و قابل پیاده کردن است. هم فعالیت اداری، هم فعالیت تولیدی و بقیه فعالیت های اقتصادی همه باید برقرار باشد، منتها همه اصول و پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت و درمان اعلام می‌کند نیز باید مراعات شود.

امروز نسبت به طرح جدید یعنی فاصله‌گذاری هوشمند بحث کردیم. عمده بحث جلسه ما در این زمینه بود.

کارگروهی این موضوع را در این چند روز در وزارت کشور مورد بررسی قرار داده بود و کمیته اجتماعی و امنیتی ستاد یک جمع‌بندی داشت که در این جلسه ارایه شد. وزرا و مسئولین محترم هم این گزارش را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

خواست این کمیته و همچنین خواست وزارت صمت و فعالان اقتصادی و اصناف یک بخش از جمع‌بندی بود که در جلسه ارایه شد و مورد نظر و تصویب همه اعضای جلسه بود البته در بخش تولید هیچ بحثی نداریم و بدون هیچ مانعی همه بخش‌های تولیدی ما با مراعات پروکل‌های بهداشتی فعالیت می‌کردند، اما برای خدمات اقتصادی و کسب و کار، امروز تصمیم‌گیری شد. یعنی پیشنهاد کمیته مورد تصویب قرار گرفت که از ۲۳ فروردین، استان‌های کشور می توانند کسب و کارها را آغاز کنند. کسب و کارهای متوسط و کم‌ریسک، اما کسب و کارهای پرریسک فعلاً تا پایان فرودین همچنان ممنوع باقی می‌ماند تا بعداً برایش تصمیم‌گیری کنیم. پس کسب و کارهای پرریسک مثل مراکز ورزشی و فعالیت‌هایی که حضور جمعیت در آن نیاز است، همچنان تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

در بحث کسب و کارهای کم ریسک و فعالیت کسبه و فعالیت‌های اقتصادی که پرریسک نیست، بنا شد در استان‌ها از شنبه ۲۳ فروردین فعالیت شان را با مراعات پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت و درمان اعلام کرده، آغاز کنند.

پروتکل ها در سایت گذاشته شده و باید با هم هماهنگ کنند و حتماً بر اجرای این پروتکل نظارت شود. خود اصناف باید نظارت کنند، اتحادیه‌ها فعال شوند و نظارت کنند و البته مسئولیت اصلی این نظارت بر عهده وزارت بهداشت و درمان است. در جلسه امروز همچنین تصویب شد که اگر نیاز داشتند نیروی بسیج هم برای اینکه این نظارت به دقت انجام بگیرد، کمک کندچرا که نمی‌خواهیم کسب و کار و فعالیت اقتصادی و اشتغال عزیزان ما، سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار دهد بنابراین باید همه پروتکل‌ها را مورد مراعات قرار دهند.

اما در استان تهران این فعالیت از شنبه ۳۰ فروردین آغاز می شود و باز هم باید همان پروتکل‌های بهداشتی و همچنین نظارت در این زمینه به دقت انجام بگیرد.

از کمیته تبلیغات خواستیم در این زمینه طرح‌ها را آماده کند و اطلاعاتی که باید به مردم داده شود، در صدا و سیما برای مردم توضیح داده شود که آن کسی که صاحب کار، مغازه و فروشگاه است نسبت به جنسی که عرضه می‌کند و مشتریان چه اصولی را مراعات کند و همه اینها برای مردم توضیح داده شود تا وظایف روشن باشد و همه اصول بهداشتی که باید مورد نظر و توجه قرار بگیرد، مراعات بشود.

آغاز این فعالیت به این معنا نیست که اصل در خانه ماندن را نقض یا فراموش کرده باشیم و باز هم آنهایی که حضورشان در خیابان و جامعه ضرورتی ندارد، ترجیح بر این است که خودشان مراعات کنند و در خانه بمانند و بیرون آمدن و فعالیت ما در جامعه باید به حداقل ممکن ضروری کاهش پیدا کند بنابراین به این اصل هم توجه کنند.

امروز تصمیم گرفتیم برای بازگشایی فعالیت از یک روند پلکانی استفاده کنیم و این پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود که در آغاز این جلسه توصیه آنها به ستاد ملی این بود که فعالیت‌ها به صورت تدریج و پلکانی صورت بگیرد بنابراین هم نسبت به اقتصاد پلکانی و استان‌ها و استان تهران تصمیم گرفتیم و همه باید آن اصول را مورد مراعات قرار دهند.

نسبت به ادارات دولتی که همین الان فعال، سر کار و مشغول فعالیت هستند منتها از هفته آینده یعنی از ۲۳ فروردین ماه فعالیت ادارات به این صورت است که دو سوم در سر کار خواهند بود و یک سوم مجاز هستند که سر کار نباشند و بخش‌های مختلف نسبت به این یک سوم گردشی تصمیم گیری بکنند.

یک سوم کمتر در محل کار حضور پیدا کنند مگر آن جاهایی که ضرورت داشته باشد بیش از دو سوم فعالیت کنند و در اینجا نسبت به افرادی که سن‌ آنها بالا است و افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند، تأکید شد و آنها را در اولویت قرار دهند.

این دیگر نیاز به گفتن نیست که اگر هر کس به کرونا مبتلا شد، وظیفه‌اش این است که به رئیس بخش‌ اعلام کند، سر کار نیاید و برای آن مدتی که مشخص شده است، در خانه بماند و مثلاً نسبت به شرایطی که دارد باید دو هفته را به صورت قرنطینه در خانه خودش، نقاهتگاه و یا بیمارستان بماند. بنابراین آمدن سر کار به عنوان تخلف و جرم تلقی می‌کند. نه اینکه کسی بداند مبتلا است، تست‌اش مثبت بوده است و بگوید من می‌خواهم سر کار بروم یا رئیس آن قسمت بگوید سر کار بیا و اشکال ندارد، این روشن است و برای این دیگر تأکید نمی‌کنم، کسی که دارای کرونا است، آمدن وی در جامعه، سر کار و اجتماعات ممنوع است و باید خودش را در خانه‌، نقاهتگاه و یا بیمارستان قرنطینه کند.

این را توجه داشته باشند و ما هم در مصوبه قبلی‌مان تأکید کردیم که البته دیروز از یکی دو جا پرسیدم و هنوز عملیاتی نشده است و آقای دکتر نمکی این را قاطع و محکم ابلاغ بکند که هر آزمایشگاهی که به نتیجه مثبت راجع به کرونا می‌رسد، وظیفه دارد به خود فرد، محل کار، خانواده‌ و آنجایی که زندگی می‌کند، اعلام کند
این وظیفه اش است که اعلام‌دارد و این در مصوبه قبلی ما بوده و باید همه مراعات کنند و همه آزمایشگاه‌ها که به نتیجه می‌رسند، باید این اسامی را به سه جا شامل محل کار، خانواده و به خود طرف اعلام کنند که نتیجه مثبت بوده است و نتیجه منفی هم بوده باید اعلام کنند.

چیزی که برای ما خیلی مهم است، این است که نتیجه آزمایش اگر مثبت باشد، حتماً اعلام شود به دلیل اینکه باید فرد خودش را قرنطینه کند. وقتی یک کسی می‌گویند آزمایش تو مثبت است، نباید اضطراب پیدا و نگرانی شدید پیدا کند و بسیاری از مردم بدون هیچ اقدام درمانی با ایزوله کردن و با قرنطینه ظرف ۲ هفته خوب خوب می‌شوند و این نه رقم ۵۰ درصد بلکه رقم ۸۵ درصد است و ۸۵ درصد آنهایی که مبتلا می‌شوند با مراعات و ایزوله کردن که دیگران مبتلا نشوند، خوب می‌شوند و اصلاً مشکلی ندارند.

ممکن است ۱۵ الی ۲۰ درصد دچار مشکلی باشند که لازم باشد به دکتر و پزشک مراجعه کنند که بعضی‌ها ممکن است نیاز به بستری شدن نداشته باشند و بعضی‌ها نیاز داشته باشند و آنها درمان می‌شوند یعنی از ۱۰۰ نفر مبتلا به کرونا برای ۳ یا ۴ نفر آنها خطر مرگ وجود دارد که باید به این رقم برسیم و الان رقم متوسط جهانی ۵ درصد است و ما باید ان‌شاء الله از این رقم پایین‌تر برویم و به رقم ۳ و ۲ درصد برویم.

این مسأله وجود دارد که نباید نگران یک کسی بشویم. این به معنی یک نقطه منفی نیست، وقتی یک کسی مثبت شد مثلاً کسی نفهمد اشکال ندارد، کسی نفهمد میل خودش است، چیز مهمی نیست. این را باید به منزله آنفلوآنزا بگیریم، در زمستان اگر مبتلا به آنفلوآنزا شدیم مگر مخفی می‌کنیم. می‌گوییم آنفلوآنزا داریم، ۲ روز سرکار نمی‌رویم و مراعات می‌کنیم. به دوستان می‌گوییم نزدیک نیایید دست نمی‌دهیم. اصول بهداشتی را محکم مراعات کنیم، یعنی اجتماعات نباشد، در اجتماعات نرویم و به هم دست ندهیم. حتی‌الامکان آن جاهایی که لازم است از ماسک و دستکش استفاده شود، استفاده کنیم. آن چارچوب‌هایی که گفته می‌شود، این هم باید روشن و دقیق برای مردم توضیح داده شود، چون می‌بینم به کسی می‌گویند مثبت شدی، یک دفعه بهم می‌ریزد که من مثبت شدم، چه فاجعه‌ای می‌شود! نه هیچ فاجعه‌ای نمی‌شود. وقتی مثبت شد، شما باید مراعات کنید. گفتم اکثریت هم با قرنطینه کردن خودشان، هم خودشان و هم خانواده محترم‌شان به سلامت خواهد بود. از این مسأله عبور می‌کنیم.

از روز اول هم گفتم، کرونا مسأله‌ای است که ترس‌اش از خودش بدتر است.

خودش هم البته بیماری بدی است، ولی ترس و اضطراب می‌تواند مشکلات بیشتری برای ما ایجاد کند.

بنابراین این هم نسبت به ادارات. نسبت به ساعت کار اداری نیز تصویب کردیم که از روز ۲۳ فروردین تمام آنهایی که مشغول کار اداری هستند، چه استان‌ها، چه تهران، ساعت کار اداری ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر باشد.

مخصوصاً به ماه رمضان نزدیک می‌شویم برای ماه رمضان هم این ساعت کار اداری، بهتر است. چون قبل ماه رمضان ناهار نداریم، نماز جماعت الان نداریم، بنابراین کار پیوسته تا ۲ بعد از ظهر ادامه خواهد داشت و ساعت ۲ بعد از ظهر مردم به خانه‌هایشان می روند. قاعدتاً در ماه رمضان اگر شرایط ما همین باشد، باز هم نماز جماعت نخواهیم داشت. بنابراین ساعت اداری از ۲۳ فروردین ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر خواهد بود.

مورد بعد، موضوع نقل و انتقال بود که مورد بحث قرار گرفت. الحمدالله در بحث نقل و انتقال، ۲ خبر خوش در این جلسه داده شد؛ یک خبر خوب این بود که کلیه کالاهایی که ضروری بوده، جابجا شود. چه از گمرک به شهرها، چه از مراکز به مرکز مصرف یا کارخانه‌ها. این کار بدون هیچ خللی به خوبی انجام گرفته و حتی اعلام شد یک درصد هم کمتر از سال‌های پیش نبوده است. از همه آنهایی که در بخش حمل و نقل فعالیت می‌کنند، همه رانندگان عزیز، همه شرکت‌های حمل و نقل، همه اتوبوس‌ها، قطار و هواپیما و همه کسانی که تلاش می‌کنند، تشکر می کنم.

برای داروهایی که از خارج وارد می شود، همین هواپیماها، تلاش می‌کنند. بسیاری از کالاها توسط قطار حمل می‌شود. از همه آنها در بخش حمل و نقل تشکر می‌کنیم.
نکته دوم این بود که گفته شد در ماه اسفند و فروردین که مشکل کرونا داشتیم، از کارگران و افرادی که در بخش حمل و نقل کار می‌کنند، هیچ فردی نه اخراج شده و نه تعدیل شده است. این هم خبر خوشی بود.

الحمدالله همه اینها مشمول تسهیلات بانکی می‌شوند که این تسهیلات بانکی شرط‌اش این است که کسی را اخراج و تعدیل نکرده باشند. این هم خبر خوشی بود که داده شد.

بنابراین همچنان اتوبوس‌ها، قطار، هواپیما، کشتی همه فعالیت خودشان را با آن پروتکل‌هایی که اعلام شده، انجام می‌دهند و رعایت فاصله و استفاده از ماسک را مراعات کنند. همه این چیزهایی که گفتند باید مراعات کنند و کارشان را انجام دهند.

اما نسبت به خودروهای شخصی که در داخل استان آزاد هستند و فعالیت آنها ممنوع نبوده و بین استان تهران و البرز هم فعالیت‌ها تقریباً یکی است که یک استان تلقی شده است اما بین استان و استان ممنوع بوده است و همچنان تا ۳۰ فروردین ممنوع خواهد بود که این ممنوعیت را باید مورد مراعات قرار دهند و آزادی تردد بین استان‌ها از ۳۰ فروردین شروع خواهد شد.

آخرین بحثی که داشتیم راجع به بخش آموزش و آموزش پرورش و آموزش عالی بود و دراینجا بحثی‌هایی مطرح شد که کمیته اجتماعی – امنیتی این گزارش را داد و در آموزش و پرورش و آموزش عالی، فعلاً تصمیم بر این است که در بخش آموزش به استثناء آموزش تکمیلی از ۳۰ فروردین آموزش‌های تکمیلی مخصوصاً بخش دکترا حضور خواهند داشت و بعد هم ممکن است بخش‌های دیگر ولی در بخش کارشناسی و همچنین آموزش و پرورش تصمیم این است که تا ۳۰ فروردین فعالیت آموزشی‌ در مدارس تعطیل باشد و از فضای مجازی استفاده کنند.

البته این اختیارات را به آموزش و پرورش دادیم که استان‌هایی که می‌توانند فعالیت را آغاز کند و ما استان‌های سفیدی در جنوب کشور داریم که هیچ مشکلی برای آموزش و پرورش وجود ندارد. استان های بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان اصلاً مشکلی برای بحث آموزش ندارند و آموزش‌ و پرورش در استان‌های سفید می‌تواند فعالیت خود را شروع کند و مانعی وجود ندارد و برای کشور بحث می‌کنیم که فعلاً آموزش تا پایان فروردین تعطیل است تا در جلسات بعدی چه تصمیمی باید برای اینها اتخاذ کنیم.

ضمناً شیوه کار این ویروس برای ما صد در صد روشن نیست یعنی وزارت بهداشت، درمان ما نمی‌تواند به ما جواب دهد که شکل فعالیت‌ این ویروس یک ماه و دو ماه دیگر و تابستان که هوا گرم می‌شود چگونه است و چیز روشن و قطعی در اختیار ندارد بنابراین باید صبر کنیم و همه اصول بهداشتی را مراعات کنیم تا ببینیم در ماه‌های بعد وضع ما چگونه خواهد شد.

البته راجع به اماکن مقدسه گفتم و تأکید کردم که این اماکن مقدسه فعلاً تا آخر فروردین مثل سابق تعطیل می‌ماند و اینکه برای ۳۰ فروردین به بعد چه خواهد شد، تصمیمی است که در جلسات آینده اتخاذ می‌کنیم و۲۴ فروردین جلسه بعدی ما خواهد بود اما اگر تا ۲۴ فروردین جلسه‌ای لازم است، می‌توانیم باز جلسه بگذاریم و قبلاً به دوستان عزیز و برادران برای جلسه اطلاع می‌دهیم.

بسیار ممنون و متشکر.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

 

 

روابط عمومی استانداری البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top