امروز: دوشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 رجب 1446 | 2025-01-06

مطلبی با عنوان نور انقلاب به ثریا رسید؛ در دویست و سی و چهارمین شماره از نشریه خط حزب الله منتشر شده است.

در هفته‌ گذشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران علی‌رغم تحریم‌های بی‌سابقه موفق به پرتاب ماهواره نظامی «نور۱» شد که با موفقیت در مدار قرار گرفت. این خبر با واکنش سیاستمداران و رسانه‌های غربی مواجه شد. خط حزب‌الله در سخن هفته‌ این شماره خود به این موضوع پرداخته است.

اول: ۱۳ دی ماه، آغاز یک راه مبارک

شهادت حاج قاسم «پایان» ماجرا نبود، «آغاز» راهی بود که او در تمام این سال ها به دنبال آن بود. راهی که در انتهای آن «بایستی حضور فساد برانگیز آمریکا در این منطقه تمام بشود.»۹۸/۱۰/۱۸

ایضا حمله به عین الاسد هم نقطه شروع خروج آمریکایی ها از منطقه بود. خروجی که این روزها با پرتاب موفقیت آمیز ماهواره ی نظامی «نــور ۱» رنگ و بوی جدی تری به خود گرفته است. چرا که با رصد اطلاعات مربوط به مسیرهایی که این ماهواره تا به حال طی کــرده، می توان فهمید که چندین مرتبه از روی نقــاط مختلف خاک ســرزمینی ایالات متحده آمریکا عبور کرده است.

 

 

این بدان معنی اســت که از این پس، نه تنها پایگاه های نظامی ایالات متحــده در منطقه، بلکه خاک این کشور نیز زیر نظر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. شاید به همین علت بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در واکنش به این اقدام سپاه پاسداران و در موضعی انفعالی چنین گفت:« این کار صرفا یک کار تلویزیونی بوده اســت. ما ایــران را به دقت زیر نظر داریــم. اطلاعات ما در مورد ایــران بیش از {خود} آنها اســت.» جالب اما آن که چندین ساعت بعد از این اظهارنظر ترامپ، مایک پمپئو، وزیرخارجه ی او، در واکنــش به این موضوع گفت:« ایران باید بابت این اقدام پاسخگو شــود. اقدام ایران نقض قطعنامه ی شورای امنیت سازمان ملل متحد اســت». معلوم نیست اگر به زعم رئیس جمهور آمریکا، اقدام ایران صرفا یک نمایش تلویزیونی بوده، پس چرا وزیرخارجه او سخن از نقض قطعنامه ی شورای امنیت توسط ایران می گوید!

دوم: پیام جدید ایران به ایالات متحده

جدای از اظهارات ضد و نقیض مقامات آمریکایی، پرتاب ماهواره ی نور، بازتاب گسترده ای در رسانه های بین المللی داشت. «جاناتان مک داول»، منجم و اخترشناس آمریکایی دانشــگاه هاروارد با اشاره به این موضوع گفت:«قرار دادن ماهواره در مدار، کار بسیار دشواری اســت. ابتدا باید آن را به فضا برسانید اما با این حال این اقدام آسان است، قسمت ســخت ماجرا آن است که برای این که ماهواره در مدار بماند شما باید آن را به پهلو و به سرعت ۲۷۰۰۰ کیلومتر در ساعت تسریع کنید وگرنه ماهواره در مدار نمی ماند.»

«فابیان مینتز»، اســتاد مرکز تحقیقاتی جیمــز مارتین آمریکا معقتد اســت:« موشــکی که برای پرتاب ماهواره استفاده شده، نشــان داد ایران در ظرفیت علمی خود تکامل یافته است. در این موشک از کیس فیبر کربن استفاده شده که فن آوری پیشرفته ای است و همین نشــان می دهد ایران تمام ظرفیت های لازم برای توسعه ی برد موشــک هایش را دارد.» روزنامه ی لوموند فرانسه هم با اشاره به این موضوع نوشت: « جمهوری اسلامی ایران، پیام خود به دولت آمریکا را تجدید می کند. این پیام این اســت که به رغم همه مشکلات جمهوری اســلامی سپر پایین نمی آورد». روزنامه ی فیگارو نیز چنین نوشت: «نور ۱ ،یک ماهواره ی اپتیکی یا جاسوسی اســت که قادر به تصویربرداری و رصد است ایران به لطف همین ماهواره می تواند اسرائیل را رصد کند. ظرفیت و توانایی قراردادن یک ماهواره در مدار، خود عملی پیچیده است.»

سوم: اگر قوی نباشید زور خواهید شنفت!

«وقتی نظــام اســلامی، این کشــور را تحویــل گرفت، مناسب با این پیشرفت های علمی نبود. زیرساخت ها مطلقا وقتی می گویند جمهوری اسلامی با فرستادن ماهواره به فضا – که چشم رقبا و دشمنان جمهوری اسلامی را خیره کرد – دهمین یا نهمین کشوری است که این کار را انجام می دهد، این خیلی حرف بزرگی است. ایران!؟ کی کرد این را؟ نظام اسلامی.» ۸۸/۲/۲۳ «یک روزی جوان های ما حتی گلوله ی آر. پی. جی را نمی توانستند پرتاب کنند و نمی شناختند؛ امروز همان جوان ها موشــک پرتابگر ماهواره می فرستند که چشم دانشمندان جهان را به خود جلب می کند، همه را متوجه می کند.» ۸۸/۱/۱

آن هم در شــرایطی که تمامی این دانش فنی، در زمان تحریم، و توسط جوان های ایرانی تولید شده است. فرمانده کل سپاه پاسداران، به درستی دراین باره گفت:«پیام به ثمر نشستن این دستاورد مهم این است که تحریم نه تنها مانعی در مسیر پیش روی ما نیست بلکه موجب روشن شدن موتور پیشران فناوری های نوین ما برای رسیدن به یک قدرت بزرگ در سطح منطقه و در افق نزدیک در سطح جهانی است.»

این پیشرفت اما دو شــرط اساســی دارد: «قوی شدن» و «نترسیدن از دشــمن». باید در همه عرصه ها قوی شد، که ا«اگر قوی نباشید زور خواهید شنفت؛ نه از آمریکا و غرب، حتی از موجودی مثل صدام. اگر قوی نباشید به شما زور می گویند، بر شما تحمیل می کنند. باید قوی بشوید.» ۹۳/۴/۱۶

و از دشمن نباید ترسید «که ما در طول تاریخ هم مشاهده می کنیم کسانی که از این قدرت ها ترسیده اند، دچار آزمون های سخت و تلخ زندگی شــده اند. امروز قدرت های اسلامی، دولت های اســلامی ملاحظه قدرت های ظالم دنیا را می کنند، از آنها می ترسند و قدرت خودشان را ندیده می گیرند؛ نتیجه این می شود که تو سرشــان می خورد…

قرآن می َ گوید: «فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ»؛ « خافون» یعنی ملاحظه مقررات من را بکنید؛ آنجایی که خدای متعال فرموده اســت مجاهدت کنید، مجاهــدت کنید؛ آنجایی که فرموده است دست نگه دارید، دست نگه دارید؛ معنای خافون این است.» ۹۹/۲/۶

بر روی ماهواره ی نــور ۱ ،اهل ذوق و معرفتــی، آیه ۱۳ سوره ی زخرف را نوشته بود:« لِتَسْتَوُوا عَلَیٰ ظُهُورِهِ ثُمَّ تَذْکُرُوا نِعْمَهَ رَبِّکُمْ إِذَا اسْتَوَیْتُمْ عَلَیْهِ وَتَقُولُوا سُبْحَانَ الَّذِی سَخَّرَ لَنَا هَٰذَا وَمَا کُنَّا لَهُ مُقْرِنِینَ؛ تا چون با کمال تسلط بر آنها نشستید متذکر نعمت خدایتان شوید و بگویید: پاک و منزه است خدایی که این (مرکب ها) را مسخر ما گردانید، و گرنه ما هرگز قادر بر آن نبودیم». باری، عالم تحت سیطره ی انسان مؤمن است به شرط «فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ»، و به شرط «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّهٍ»…چهارده قرن پیش رسول مهربانی ها درباره ی مردان این ســرزمین چنین فرمود: « اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد».

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top