امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 2675 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

گردان‌ های حزب‌ الله عراق از همه نیروهای نظامی این کشور خواست تا شعاع یک کیلومتری پایگاه‌ هایی که میزبان نیروهای آمریکایی است، نزدیک نشوند، درخواستی که به نوعی اعلام جنگ علیه آمریکا محسوب می‌شود.

به گزارش کرج رسا به نقل از المیادین، فرمانده عملیات حزب‌الله عراق اعلام کرد که ما از تمامی نیروهای نظامی و امنیتی کشور می‌خواهیم از شامگاه روز یکشنبه تا فاصله یک کیلومتری پایگاه‌های آمریکایی اجتناب کنند.

وی گفت: از فرماندهان نیروهای نظامی عراق می‌خواهیم که به سلامت نیروهای خود اهمیت بدهند و این درخواست را جدی بگیرند.

وی همچنین گفت: ما از فرماندهان نیروهای نظامی می‌خواهیم تا مانع تبدیل شدن نیروهایشان به سپر انسانی برای اشغالگران بشوند.

این بیانیه حزب‌الله عراق که به تازگی پایگاه‌های آنها هدف حملات هوایی آمریکا قرار گرفته و نیز ابو مهدی المهندس فرمانده آنها در حمله هوایی اخیر آمریکا در بغداد به همراه سردار سلیمانی شهید شد، به نوعی اعلام جنگ علیه آمریکاست.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top