جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.
جوجه چینی را معمولا در رستورانها و آن هم نه در همه رستورانها بلکه یک جای مطمئن و خاص میخوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم روند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
پیاز: ۱ عدد
شیر: ½ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
سینه مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: به اندازه کافی
روغن مایع: به اندازه کافی
ماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت جوجه چینی
۱. ابتدا در قابلمهای شیر را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم. سپس زرده تخم مرغها را از سفیده آنها جدا میکنیم و در کاسهای جداگانه میریزیم و سفیدهها را با همزن خوب میزنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمیگردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زردهها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط میکنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه میکنیم
۲. بکینگ پودر را نیز روی مایه میریزیم و مواد را مخلوط میکنیم و آرد گندم را کم کم اضافه میکنیم تا در مایه گلوله نشود. بهحدی آرد گندم میریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شدهمان اضافه میکنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سینههای مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و از گوشت مرغ رشتههایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش میدهیم.
۳. سپس رشتههای برش داده شده سینه مرغ را در کاسهای بزرگ قرار میدهیم و پیاز را پوست میگیریم، آبکش میکنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم و روی سینه مرغها میریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ میریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن میریزیم و با دست مواد را به سینه مرغها آغشته میکنیم.
۴. روی کاسه سلفون میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود. سس را از یخچال بیرون میآوریم و ترجیحا در تابهای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی میریزیم که مرغهای برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را میگذاریم تا به مرور زمان داغ شود. سپس برش مرغها را دانه دانه بر میداریم و در سس قرار میدهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار میدهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینیهای سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون میآوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار میدهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- جوجه چینی
- روش تهیه جوجه چینی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
نقش کلیدی مساجد در شناسایی، تحلیل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی
نقش کلیدی مساجد در شناسایی، تحلیل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی
-
گزارش تصویری؛ نشست خبری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز
گزارش تصویری؛ نشست خبری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز
-
اجرای طرح پنج باندی شدن نقاط پر ترافیک در آزادراه تهران – کرج – قزوین
اجرای طرح پنج باندی شدن نقاط پر ترافیک در آزادراه تهران – کرج – قزوین
-
روز یکشنبه ادارات البرز تعطیل، مدارس و دانشگاهها غیرحضوری شد
روز یکشنبه ادارات البرز تعطیل، مدارس و دانشگاهها غیرحضوری شد
-
ورود دادستانی به مطالبات مشکوک الوصول در استان البرز
ورود دادستانی به مطالبات مشکوک الوصول در استان البرز
-
ادارات البرز ملزم به نصب سامانه انرژی خورشیدی شدند
ادارات البرز ملزم به نصب سامانه انرژی خورشیدی شدند
-
صدور مجوز تولید انبوه واکسن زنده دوگانه عفونی طیور در کشور
صدور مجوز تولید انبوه واکسن زنده دوگانه عفونی طیور در کشور
-
دستگیری سارق محتویات خودروهای لوکس با ٧٠ فقره سرقت در البرز
دستگیری سارق محتویات خودروهای لوکس با ٧٠ فقره سرقت در البرز
-
دستگیری اعضای باند اسکیمری در فردیس/ کپی ٢ هزار کارت بانکی در کشور
دستگیری اعضای باند اسکیمری در فردیس/ کپی ٢ هزار کارت بانکی در کشور
-
ساخت ۲ داروی موثر در درمان سرطان و بیماری ام اس در البرز
ساخت ۲ داروی موثر در درمان سرطان و بیماری ام اس در البرز
-
قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد / راه اصلاح قانون باز است
قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد / راه اصلاح قانون باز است
-
پیش بینی کاهش ۱۲ درجه ای دما در البرز/ بارش ها تا دوشنبه ادامه دارد
پیش بینی کاهش ۱۲ درجه ای دما در البرز/ بارش ها تا دوشنبه ادامه دارد
-
همایش و صعود کوهنوردان کارگری کشور ویژه بانوان به قله کر کوه کرج
همایش و صعود کوهنوردان کارگری کشور ویژه بانوان به قله کر کوه کرج
-
پرداخت ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع دانش بنیان البرز
پرداخت ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع دانش بنیان البرز
-
کیفیت ناسالم هوا در البرز/ پیش بینی بارش و وزش باد
کیفیت ناسالم هوا در البرز/ پیش بینی بارش و وزش باد
-
بدنبال ایجاد یک اکوسیستم منظم جهانی با رویکرد ورزش، هنر و اقتصاد هستیم
بدنبال ایجاد یک اکوسیستم منظم جهانی با رویکرد ورزش، هنر و اقتصاد هستیم
-
اهداء نشان ملی فردوس به فرمانده سپاه البرز در عرصه محرومیت زدایی
اهداء نشان ملی فردوس به فرمانده سپاه البرز در عرصه محرومیت زدایی
-
خیرین سلامت ۱۷۰ هزار میلیارد ریال به بخش درمان کشور کمک کردند
خیرین سلامت ۱۷۰ هزار میلیارد ریال به بخش درمان کشور کمک کردند
-
قضایای سوریه محصول اتاق فرمان آمریکا و رژیم صهیونی
قضایای سوریه محصول اتاق فرمان آمریکا و رژیم صهیونی
-
ممنوعیت بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای صنفی البرز
ممنوعیت بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای صنفی البرز
-
مسابقه تجلی هنر فاطمی به همت شهرداری فردیس کلید خورد
مسابقه تجلی هنر فاطمی به همت شهرداری فردیس کلید خورد
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.