جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.
جوجه چینی را معمولا در رستورانها و آن هم نه در همه رستورانها بلکه یک جای مطمئن و خاص میخوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم روند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
پیاز: ۱ عدد
شیر: ½ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
سینه مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: به اندازه کافی
روغن مایع: به اندازه کافی
ماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت جوجه چینی
۱. ابتدا در قابلمهای شیر را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم. سپس زرده تخم مرغها را از سفیده آنها جدا میکنیم و در کاسهای جداگانه میریزیم و سفیدهها را با همزن خوب میزنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمیگردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زردهها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط میکنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه میکنیم
۲. بکینگ پودر را نیز روی مایه میریزیم و مواد را مخلوط میکنیم و آرد گندم را کم کم اضافه میکنیم تا در مایه گلوله نشود. بهحدی آرد گندم میریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شدهمان اضافه میکنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سینههای مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و از گوشت مرغ رشتههایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش میدهیم.
۳. سپس رشتههای برش داده شده سینه مرغ را در کاسهای بزرگ قرار میدهیم و پیاز را پوست میگیریم، آبکش میکنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم و روی سینه مرغها میریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ میریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن میریزیم و با دست مواد را به سینه مرغها آغشته میکنیم.
۴. روی کاسه سلفون میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود. سس را از یخچال بیرون میآوریم و ترجیحا در تابهای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی میریزیم که مرغهای برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را میگذاریم تا به مرور زمان داغ شود. سپس برش مرغها را دانه دانه بر میداریم و در سس قرار میدهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار میدهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینیهای سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون میآوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار میدهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- جوجه چینی
- روش تهیه جوجه چینی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
آغاز ثبت نام سرویس مدارس در سامانه (سپند) از اول خردادماه
آغاز ثبت نام سرویس مدارس در سامانه (سپند) از اول خردادماه
-
هشدار سطح زرد و پیش بینی تندباد و گرد و خاک برای البرز
هشدار سطح زرد و پیش بینی تندباد و گرد و خاک برای البرز
-
وام ۴ میلیارد تومانی با سود ۴ درصد برای توسعه مشاغل خانگی
وام ۴ میلیارد تومانی با سود ۴ درصد برای توسعه مشاغل خانگی
-
خانواده های ۳ و ۴ فرزندی البرز زمین رایگان میگیرند
خانواده های ۳ و ۴ فرزندی البرز زمین رایگان میگیرند
-
برخورد اتوبوس و پژو آردی در اتوبان کرج – تهران با فوتی همراه بود + عکس
برخورد اتوبوس و پژو آردی در اتوبان کرج – تهران با فوتی همراه بود + عکس
-
بازداشتگاه موقت در همه حوزههای قضایی استان البرز ایجاد میشود
بازداشتگاه موقت در همه حوزههای قضایی استان البرز ایجاد میشود
-
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ از رشد بودجه تا گامهای بلند در هوشمندسازی
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ از رشد بودجه تا گامهای بلند در هوشمندسازی
-
افتتاح پروژه عمرانی جدید با تأکید بر نقش امنیت و توسعه زیرساختهای اجتماعی
افتتاح پروژه عمرانی جدید با تأکید بر نقش امنیت و توسعه زیرساختهای اجتماعی
-
پروژه های عمرانی مشکین دشت یکی پس از دیگری به بهره برداری میرسند
پروژه های عمرانی مشکین دشت یکی پس از دیگری به بهره برداری میرسند
-
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ بهره برداری از دو پروژه جدید عمرانی
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ بهره برداری از دو پروژه جدید عمرانی
-
مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز واریز میشود +جزئیات
مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز واریز میشود +جزئیات
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز با ارقام جدید
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
هشدار آتش نشانی کرج؛ رودخانه های کم عمق، قاتلان خاموش تابستانی اند
هشدار آتش نشانی کرج؛ رودخانه های کم عمق، قاتلان خاموش تابستانی اند
-
ورودی شهرستان نظرآباد نیازمند رسیدگی و توسعه زیرساختهای خدماتی است
ورودی شهرستان نظرآباد نیازمند رسیدگی و توسعه زیرساختهای خدماتی است
-
آسمانی شدن یک نفر از کارکنان انتظامی کرج در حادثه آزادراه کرج – قزوین
آسمانی شدن یک نفر از کارکنان انتظامی کرج در حادثه آزادراه کرج – قزوین
-
پیشرفت چشمگیر پروژه تکمیل ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج
پیشرفت چشمگیر پروژه تکمیل ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج
-
پیروزی قاطع فلسطین برابر سریلانکا در چهارمین روز رقابتهای بیسبال غرب آسیا
پیروزی قاطع فلسطین برابر سریلانکا در چهارمین روز رقابتهای بیسبال غرب آسیا
-
ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت های اقتصادی البرز
ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت های اقتصادی البرز
-
بانک ها باید به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند
بانک ها باید به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند
-
بارزانی: هربار به ایران میآیم دوست دارم عظیمیه کرج را ببینم
بارزانی: هربار به ایران میآیم دوست دارم عظیمیه کرج را ببینم
-
افزایش حقوق و اعمال متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی
افزایش حقوق و اعمال متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی
-
ویدئو؛ خرس مادر و ۳ توله اش در ارتفاعات جاده چالوس
ویدئو؛ خرس مادر و ۳ توله اش در ارتفاعات جاده چالوس
-
رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت ها و حمایت از کشاورزی است
رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت ها و حمایت از کشاورزی است
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.