امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 39465 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

پس از آن که شرکت داروسازی فایزر آمریکا اعلام کرد واکسن تحت آزمایش این شرکت تاکنون ۹۰ درصد موفقیت نشان داده است، اتحادیه اروپا موافت کرده است که ۳۰۰ میلیون دوز از آن را که محصول مشترک فایزر و شرکت بایوان تک است را پیش خرید کند.

به گزارش کرج رسا، بی بی سی نوشت: این واکسن که موفقیت آن خوش‌بینی فراوانی در جهان به وجود آورده اکنون در فاز سوم آزمایشی است و به ۴۳ هزار و ۵۰۰ نفر داوطلب شرکت در این مرحله تززیق می‌شود.

شرکت فایزر گفته پیش‌ بینی می‌کند تحویل این سفارش از اواخر سال جاری میلادی آغاز شود.

داده‌ های اولیه از فاز سوم آزمایش واکسن کووید۱۹ این دو شرکت، حاکی از ۹۰ درصد پیشگیری موفقیت‌ آمیز در میان شرکت‌ کنندگان بوده است.

فایزر و بایو‌-ان‌-تک می‌گویند این واکسن را روی یک نمونه ۴۳ هزار و ۵۰۰ نفری از داوطلبان آزمایش کرده‌اند.

این دو شرکت بنا دارند درخواست صدور مجوز اضطراری واکسن خود را تا پایان ماه نوامبر جاری به سازمان غذا و دارو آمریکا (اف‌دی‌ای) بفرستند.

استلا کراکیدس، مسئول کمیسیون بهداشت اتحادیه اروپا گفته این توافق خرید واکسن “بسیار حائز اهمیت” بوده است.

با این حال این مقام اتحادیه اروپا گفته این واکسن تنها در صورتی توزیع خواهد شد که تمامی مراحل ایمنی را با موفقیت پشت سر بگذارد.

“این توافق‌نامه به معنای این است که ما یک گام به آنچه هدف خود قرار داده بودیم نزدیک‌تر شده‌ایم.”

با این حال، خانم کراکیدس از جدول زمانی و نحوه توزیع این واکسن در میان اعضای اتحادیه اروپا حرفی به میان نیاورده هر چند گفته: “این واکسن ابتدا باید از آژانس داروی اروپا مجوز بگیرد. چند مرحله باید سپری شود تا پس از آن بتوانیم درباره جدول زمانی و توزیع حرف بزنیم.”

او همچنین هشدار داده است: “واکسن به معنای تیر طلایی که ویروس را یک شبه نابود خواهد کرد نیست.”

در همین حال، رئیس سازمان بهداشت اتحادیه اروپا گفته انتظار دارد نخستین واکسیناسیون سراسری در محدوده یورو که ۲۷ عضو دارد از اوایل سال میلادی آینده (۲۰۲۱) آغاز شود.

 

واکسن آر ان ای

 

دو شرکت سازنده قصد دارند از اف‌دی‌ای درخواست صدور مجوز اضطراری کنند که تا آخر این ماه میلادی از این واکسن استفاده شود. با اینکه نتیجه اولیه بر اساس جمعیت کمی بوده اما این دو شرکت می‌گویند تا حدود دو هفته دیگر مجموع اطلاعات‌شان به حدی می‌رسد که درخواست مجوز کنند.

به جز این واکسن، چند واکسن دیگر هم در مرحله سوم و نهایی کارآزمایی بالینی هستند اما این اولین واکسنی است که چنین نتایجی داشته است.

در بسیاری از کشورهای دنیا شمار مبتلایان به کرونا، کسانی که در بیمارستان بستری می‌شوند یا به مراقبت‌های ویژه نیاز پیدا می‌کنند به سرعت رو به افزایش است.

آمار ابتلا به کرونا در دنیا ۵۱ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر است و بیش از یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر هم جان‌باخته‌اند. ماسک و واکسن موثر، مهم‌ترین راه‌ها برای پایان دادن به همه‌گیری جهانی کرونا تلقی می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top