امروز: شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 7 شوال 1446 | 2025-04-05
کد خبر: 45078 |
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۳:۳۷ |
۰
| 8
ارسال به دوستان
پ

متخصصان طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی و کم‌اشتهایی کودکان مصرف یک گیاه جادویی را توصیه می‌کنند.

به گزارش کرج رسا، افسنطین یکی از گیاهانی است که در دوران باستان در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است و کشور پاکستان خانه اصلی کشت آن محسوب می‌شود.

افسنطین به لطف ماده «سانتونین» موجود در آن، به حل مشکلات گوارشی مانند اختلالات معده، اسپاسم روده و درمان موارد کم اشتهایی در کودکان کمک می‌کند.

مطالعات اخیر نشان داده است که نوشیدنی افسنطین تب و بیماری کبد را درمان و همچنین موجب بهبود روحیه و حالت افسردگی در فرد می‌شود.

تحقیقات ثابت کرده است که افسنطین یک ضد التهاب طبیعی است و به تسکین درد استخوان کمک می‌کند. پزشکان به بیماران مبتلا به پوکی استخوان توصیه می‌کنند که روزانه دوبار ۱۵۰ میلی گرم افسنطین را به مدت ۱۲ هفته مصرف کنند؛ زیرا این عمل باعث تقویت و تسکین درد استخوان‌ها به میزان قابل توجهی می‌شود.

 

 

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۷ در یک دانشگاه آمریکایی انجام شد ثابت کرد که افسنطین در درمان بیماری کرون اثر انرژیک دارد. این بیماری یکی از بیماری‌های جدی روده بوده و باعث ایجاد عفونت در معده می‌شود.

مطالعات انجام شده در «اوگاندا» نیز ثابت کرده است که افسنطین در درمان مالاریا مؤثر است؛ زیرا حاوی ماده‌ای به نام آرتمیسینین است که به از بین بردن کرم‌های معده کمک می‌کند.

علی‌رغم فواید فراوان گیاه افسنطین، مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering توصیه کرده است که افسنطین یک گیاه سمی برای افراد مبتلا به صرع محسوب می‌شود؛ زیرا اثر دارو‌های مصرف شده توسط بیماران را از بین می‌برد و حملات صرع را افزایش می‌دهد.

زنان باردار نیز نباید از افسنطین استفاده کنند؛ زیرا این گیاه خاصیت ضدبارداری داشته و باعث سقط جنین می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top