امروز: پنج شنبه, ۲۰ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 10 رجب 1446 | 2025-01-09
کد خبر: 48171 |
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

تیمی از پژهشگران به کمک یک محقق ایرانی از پیشرفت علمی که در زمینه تحریک مغناطیسی عمقی مغز داشته‌ اند، خبر داده‌ اند که از طریق آن می‌توان با بیماری پارکینسون مبارزه کرد.

به گزارش کرج رسا، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «ماستریخت» هلند و موسسه «مکس پلانک» و «KIT» آلمان با کمک «علی جهانشاهی» محقق ایرانی دانشگاه ماستریخت اخیرا از پیشرفت علمی که در زمینه تحریک مغناطیسی عمقی مغز داشته‌اند، خبر داده‌اند.

بیش از شش میلیون نفر در سراسر جهان از بیماری پارکینسون رنج می‌برند.

پارکینسون بیماری است که اغلب با روش درمانی که با نام «تحریک عمقی مغز» شناخته می‌شود، درمان می‌شود که در آن در مغز بیمار الکترودهایی به طول چند سانتی متر کاشته و مناطق خاصی از مغز به واسطه آن تحریک می‌شود.

 

 

این روش درمانی یکی از روش‌هایی است که در طول زمان در حال پیشرفت است اما گفتنی است معایبی نیز دارد. یکی از معایب روش مذکور این است که روند جراحی پیچیده و سخت است و دیگر معایب آن نیز این است که بیمار نه تنها یک بار بلکه چندین بار می‌بایست تحت عمل جراحی قرار گیرد و این نیز به این دلیل است که محرک الکتریکی که در مغز کاشته می‌شود به باتری متصل است که باید هر سه تا پنج سال تعویض شود.

به همین دلیل دانشمندان چند مرکز پزشکی با یکدیگر همکای کردند و روش متفاوتی را توسعه دادند که در آن نانوذرات با بار الکتریکی وارد مغز می‌شوند.

این نانوذرات ۵۰ نانومتری هزار برابر کوچکتر از موی انسان هستند و وقتی وارد مغز شوند، می‌توانند از طریق یک میدان مغناطیسی مناطق آسیب دیده را تحریک کنند.

به گفته محققان، آزمایشات اولیه بر روی موش ها به خوبی انجام شده است. نتایج این مطالعه در مجله دانشگاهی «Science Advances» منتشر شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top