امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 54350 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹ |
۱
| 2
ارسال به دوستان
پ

اگرچه به احتمال زیاد بسیاری یا همه ساکنان سیاره ما با برخورد سیارک یا دنباله‌دار از بین خواهند رفت اما انرژی زیادی برای از بین بردن زمین ندارند. همچنین در مورد انفجار یک ابرنواختر قدرتمند با فاصله چند سال نوری نیز این مورد صادق است.

به گزارش کرج رسا ایسنا به نقل از ساینس نوشت: بی‌ثباتی مداری در منظومه شمسی ممکن است در نهایت منجر به برخورد فاجعه باری بین زمین و یکی دیگر از سیارات خاکی، عطارد، زهره یا مریخ شود. با این وجود احتمال وقوع چنین اتفاقی در حدود ۵ میلیارد سال آینده حدود یک درصد است.

محتمل‌ترین سناریو برای نابودی کامل زمین، غرق شدن در خورشید در زمان تبدیل شدن به ستاره‌ «غول سرخ» است. همان‌طور که سوخت هسته‌ای خورشید، هیدروژن، در هسته آن تخلیه می‌شود، پوشش خارجی سیاره ما نیز شروع به گسترش می‌کند. در این مرحله از تکامل، خورشید مقدار قابل توجهی جرم را از دست می‌دهد، به این معنی که مدار زمین نیز گسترش می‌یابد.

با این حال، نظریه فعلی نشان می‌دهد که مدار جدید به اندازه کافی بزرگ نخواهد بود که زمین بتواند از تعامل با جو پایین خورشید در حال انبساط فرار کند. این بدان معناست که زمین احتمالا توسط ستاره در حال رشد، بخار خواهد شد.

اما نگران نباشید، این تخریب سوزان زمین بسیار دور است، طبق برخی محاسبات، حدود ۷.۵۹ میلیارد سال آینده است. حتی اگر سیاره ما به طریقی زنده و در مدار «غول سرخ» باقی بماند، محو مدار زمین به معنای ادغام آن با بقایای خورشید مرده است.

در نهایت، به هر حال این سرنوشت در حدود ۱۰۰ میلیارد میلیارد سال اتفاق می‌افتد و جهان اکنون فقط ۱۳ میلیارد سال قدمت دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  1. نویسنده :ناشناس
    تاریخ : 19 / آوریل / 2021 | می پسندم

    قرآن کریم نیز در سوره قیامت آیه ۶ الی ۹  در بیان ویژگی‌ها و حالات روز قیامت به جمع شدن ماه و خورشید اشاره می‌نماید که همزمان با برپایی روز قیامت خواهد بود.«یسْئَلُ أَیانَ یوْمُ الْقِیامَه فَإِذا بَرِقَ الْبَصَرُ وَ خَسَفَ الْقَمَرُ وَ جُمِعَ الشَّمْسُ وَ الْقَمَر» که به نظر می‌رسد این واقعه از لحاظ زمانی زودتر از غرق شدن زمین در خورشید باشد. «(انسان) می‌پرسد: قیامت کی خواهد بود؟ (بگو:) در آن هنگام که چشم‌ها از شدّت وحشت به گردش در آید، و ماه بی‌نور گردد، و خورشید و ماه یک‌جا جمع شوند».

Scroll to Top