نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج ، اصرار آمریکایی ها بر توافق موقت را ناشی از عدم اعتقاد آنها به برجام عنوان کرد.
آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبه های نماز جمعه این هفته کرج گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان باید مراقب شگرد آمریکاییها و اروپاییها برای شانه خالی کردن از ایفای تعهداتشان باشند.
وی با ذکر این مهم که تیم مذاکره کننده هسته ای ما بر مواضع خود بر رفع تحریمهای ظالمانه مغایر با قطعنامه ایستاده است، افزود: دریافت تضمین و راستی آزمایی یکی دیگر از خواسته های تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان است.
امام جمعه بیان داشت: در این دوره نه آمریکا و نه کشورهای اروپایی کاری با اصل مذاکره ندارند و دنبال حواشی هستند. ایران روی مواضع خود از جمله رفع تحریمهای ظالمانه مغایر با برجام به همراه با تضمینهای لازم ایستاده است که اگر موردپذیرش قرار گیرد بر راستی آزمایی اقدامات هم اصرار دارد؛ یعنی این سه مورد جزو اصول اولیه است؛ رفع تحریمها، تضمینهایی که لازم است و بعد راستی آزمایی و همین مقاومت بر خواستهها اروپا را منفعل و به اختلاف شدید انداخته و آمریکا را عصبانی کرده است.
وی اظهار داشت: اینکه آمریکا از ما عصبانی است باعث افتخار است و این کلام همیشه زنده مرحوم شهید آیتالله بهشتی را به یاد میآورد که « آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر».
وی افزود: در بعضی مقالات آمریکایی توصیههایی به حاکمان آمریکا در خصوص تخفیف برخی تحریمها می شود؛ مقداری از پولهای ایران را آزاد کند و محدودیت فروش نفت را تقلیل دهد در قبال آن، ایران، غنیسازی با درصد بالا را متوقف کند و به اقدامات بهاصطلاح شفاف ساز آژانس! در همه زمینهها تن دهد. این هم بازی است برای عقب کشیدن ایران از مسیر صحیحی که شروع کرده است.
خطیب نماز جمعه کرج با تاکید بر اینکه خود آمریکایی ها هم روی طرح توافق موقت که بحث انحرافی و طرحی غیر جامع در رفع همه تحریمهاست اصرار دارند ، گفت : آنها اصلاً اعتقادی به برجام و حل موضوع را ندارند و به دنبال امتیاز گیری هستند.
آیت الله حسینی همدانی افزود: مسیری که تیم مذاکرهکنندگان میروند تا اینجا درست است و خدا قوت میگوییم و انشاءالله با همین روش جلو بروند تا نتایج مطلوب برای ملت حاصل شود.
تمامی اقدامات نهادها باید پیوست فرهنگی داشته باشد
امام جمعه کرج در بخش دیگری با اشاره به نوزدهم آذرماه سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی بهفرمان حضرت امام خمینی رحمهالله علیه در سال ۱۳۶۳، گفت: مسائل فرهنگی یکی از مهمترین مسائل هر جامعهای است و عوامل مختلفی نظیر دین، اعتقادات و باورها در شکلگیری و تداوم فرهنگها تأثیرگذار است لذا مقام معظم رهبری دربیانی فرمودندکه مسأله فرهنگ از مسائل اقتصادی مهمتر است، از مسائل سیاسی مهمتر است.
وی در تعریف فرهنگ اظهار داشت : فرهنگ عبارت است از آن درک، برداشت، فهم، اعتقاد و باور انسانها و روحیات و خلقیات آنها در زندگی؛ آنهایی است که انسان را به کار وادار میکند؛ یعنی فرهنگ بیاید اقتصاد درست میشود، فرهنگ بیاید سیاست درست میشود.
وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب بیان دیگری دارند که همه کارهایی که در کشور صورت میگیرد باید پیوست فرهنگی داشته باشد که این مطلب بسیار مهمی است و متأسفانه بعضاً کارهایی میکنند که فرهنگی است اما همان کار فرهنگی پیوست فرهنگی ندارد یعنی ضد فرهنگ است؛ مؤسساتی را که میسازند، شرکتهایی را که درست میکنند، حتی پل که میزنند یا گاهی فروشگاه که میزنند، اینها باید پیوست فرهنگی داشته باشد که بیشتر اوقات مورد غفلت است.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب در این رابطه پرداخت و گفت: رهبر انقلاب فرمودند: گاهی اوقات انسان در یک کاری وارد میشود، یک کار اقتصادی انجام میدهد، (اما) لوازم آن و تبعات فرهنگی آن را توجه ندارد. بله کار، کار بزرگی است؛ کار اقتصادی بزرگی است، منتها بر آن مترتب میشود لوازمی و تبعاتی که برای کشور ضرر دارد؛ فرهنگ اینجوری است. باید در همه مسائل، آن نکته فرهنگی را در نظر داشت و نگذاریم که این از یاد برود.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه افزود: نکته دیگر را مقام معظم رهبری در دیدار با هیات دولت فرمودند که در مسایل فرهنگ و رسانه، به گمان بنده، ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد. (پس به وضعیت فرهنگ حتماً باید دقت کرد که حتی همه مسایل پیوست داشته باشد) ما مشکلداریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است. البتّه حرکت انقلابی، یعنی خردمندانه و عاقلانه. معنای انقلابی بودن، بیهوا حرکت کردن و بیحساب حرکت کردن نیست.
مهندسی فرهنگی باید توسط مدیر انقلابی اجرایی شود
امام جمعه کرج بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب در حکم اخیرشان به شورای عالی انقلاب فرهنگی هم سرفصلهای جدیدی را بیان فرمودند که باید مدنظر مسوولان فرهنگی کشور باشد، گفت: رهبرانقلاب در این حکم به مؤلفههای تمدن سازی به آرایش فرهنگی و امثال اینها اشاره کردند و اینکه روح حاکم بر فرهنگ باوری و فرهنگسازی در جامعه به محتوای انقلابی و متولیان انقلابی است.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه با تاکید بر اینکه در چله دوم انقلاب باید به این مهم پرداخت و بازسازی ساختار فرهنگ موردنظر رهبر معظم انقلاب بدون این دو محقق نمیشود، افزود: در این مقطع جامعه انقلابی علاوه بر قانونگذاری احتیاج به فرهنگسازی دارد لذا شورای عالی انقلاب فرهنگی باید غیر از قرارگاه سیاستگذاری، قرارگاه فرهنگسازی و قرارگاه آرایش فرهنگی باشد که در بیان رهبر معظم انقلاب بود.
وی تصریح کرد: وقتی در این شورا نیروهای جوان و تازهنفس منصوب شدند یعنی باید شورا تغییر رویکرد دهد و با نگاهی نو در مسیر تحول ساختاری و سازمانی دست از تصدیگری در قسمتی از امور فرهنگی بردارد و با نظارت دقیق و هوشمندانه به بخشهای دیگر واگذار کند و متصدیان و نخبگان و فعالان فرهنگی هم بااحساس مسوولیت و اعتقاد عمیق مسیر فرهنگسازی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی را فراهم کنند.
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگر با تبریک سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) ، بیان داشت: پنجم جمادیالاول ولادت بانویی است که در کسب کمالات و رسیدن به مقامات بلند معنوی، جایگاه رفیعی دارد و خود نیز دستگیری دارد و در این زمان انسانهایی مخلص باروح بلند و الهی برای دفاع از این حریم نورانی به مقامات بلند معنوی رسیدند و عرشی شدند که خدای تعالی بر درجات همه مدافعان حرم زینبی بخصوص حاج قاسم افزوده بگرداند.
وی افزود: حضرت زینب (س) اطاعت از امام را بهعنوان محور هدایت و ثبات جامعه معرفی کرد.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه این روحیه و این روش برای همه بشر بخصوص بانوان امروز جامعه ما باید الگو باشد در تبعیت از رهبر جامعه، تصریح کرد: باید به تذکراتی که درباره بانوان برای مصون ماندن از هجمه شدید دشمنان بیان فرمودند و آنچه برای مبارزه با نقشههای شوم بیگانگان برای به ضلالت کشیدن و گمراه کردن بانوان لازم است را دستور دادند، موبهمو انجام شود تا نتیجه قابلرؤیت باشد.
کادر درمان جلوات بهیادماندنی فراوانی از خود به یادگار گذاشتند
امام جمعه کرج در ادامه بابیان اینکه یکی از عوامل مهم در بهبودی سریع بیماران این است که روحیه خود را از دست ندهند و بیماری را آخر کار خود ندانند، گفت: در بین افرادی که میتوانند به آرامش روحی بیمار کمک جدی کنند و روحیه را بالا ببرند، پرستاران هستند.
وی اظهار داشت:پرستاری که خود شاید دهها مشکل دارد اما با عشق و علاقه و وجدان کاری، اقدام به مراقبت و نگهداری از بیماران میکند و بامحبت و مهربانی حرفها و درد دلها را میشنود و بهموقع اقدامات لازم را انجام میدهد، جا دارد که از او تقدیر کرد و خدا قوت گفت.
وی در ادامه افزود: اگر پرستار در حین کار و مشغول خدمت بودن، نیت خود را خالص و الهی کند یعنی فقط برای این نباشد که ساعت کاری را پر و رفع تکلیف کند، مدت تلاش او، برایش عبادتی بزرگ ثبت میشود و جا دارد که بنده بار دیگر از مجموعه پزشکی و کادر درمان و بهخصوص پرستاران عزیز که در این دوران کرونانی، جلوات بهیادماندنی فراوانی از خود به یادگار گذاشتند و شهدایی هم تقدیم کردند که هرگز از ذاکره ملت بیرون نخواهد رفت، تبریک و خدا قوت عرض میکنم.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.