رییس انجمن سینمای جوان استان البرز با اشاره به برگزاری چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: فیلم “ملاقات خصوصی” به نویسندگی و کارگردانی امید شمس و “برف آخر ” اثر امیر حسین عسگری از جدی ترین فیلم های این دوره از جشنواره هستند.
محمدحسین عابدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اکران فیلم ملاقات خصوصی به کارگردانی امید شمس افزود: این فیلم از نظر فیلمنامه، کارگردانی و اعتباری که کارگردان آن به دنبال موفقیت هایی که در سطح جشنواره های داخلی و خارجی داشته در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به عقیده بنده یکی از کاندیداهای خوب این دوره است.
وی اضافه کرد: ملاقات خصوصی تاکنون جزو چهار فیلم منتخب تماشاگر در این جشنواره بوده و در واقع یک برگ برنده و افتخار است که یک البرزی توانسته این چنین افتخار آفرینی کند و باید به او تبریک گفت.
عابدی به فیلم شادروان به کارگردانی و نویسندگی حسین نمازی دیگر البرزی شرکت کننده در این جشنواره اشاره کرد و افزود: این فیلم نیز به دلیل کارگردانی و فیلمنامه خوبی که داشته یکی از شانس های جشنواره فیلم فجر است.
وی در ادامه به تحلیل فیلم برف آخر که شب گذشته در سینما اکومال البرز پخش شد، اشاره کرد و گفت: برف آخر اثر امیر حسین عسگری فیلمی بود که بسیار به سینما از نظر قصه، روایت، کارگردانی و هم به لحاظ فضای سردی که داشت نزدیک بود.
عابدی ادامه داد: فیلمی که در زمستان و فضای برفی با بازی خوب امین حیایی فیلمبرداری شده و قصه ای است که در آن فضای سرد با یک صداگذاری عالی به نمایش درآمده که به عقیده بنده یکی از شانس های قطعی این جشنواره است.
رییس انجمن سینمای جوان استان البرز خاطرنشان کرد: در واقع در این فیلم فضای سردی که تمام انسان ها با آن درگیر هستند ر ا به خوبی به نمایش گذاشته که در این فضای سرد تنها چیزی که حال انسان ها را خوب می کند عشق و دوست داشتن واقعی است.
عابدی گفت: در واقع در فیلم برف آخر به خوبی نشان داده شده که با دوست داشتن واقعی است که تمام سختی و مشکلات را که انسان امروز با آن درگیر هستند حل خواهد شد و بر همین اساس این فیلم از نظر مضمون، محتوا و انتقال مفهوم به مخاطب بسیار خوب عمل کرده است.
ضعف فیلم نامه بزرگ ترین چالش جشنواره فجر است
رییس انجمن سینمای جوان استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود به ضعف های چهلمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد و افزود: به نظر بنده به جز تعدادی از فیلم ها که به آنها اشاره شد این جشنواره تاکنون نتوانسته نظر مخاطب را آنچنان که باید برآورده کند در واقع بزرگ ترین چالشی که در این فیلم ها دیده می شود ضعف فیلنامه و اینکه در این بخش به خوبی کار نشده است.
عابدی ادامه داد: در برخی از فیلم ها شاهد کارگردانی خوب و با بازی استثنایی بازیگران هستیم اما بدی قضیه این است که حق مطلب آنگونه که باید ادا نمی شود که دلیل عمده آن به خاطر ضعف در فیلم نامه است که این مساله بزرگ ترین چالش و معضل سینمای کشور است که حداقل انتظار این است که جشنواره فیلم فجر که کلکسیونی از فیلم های برگزیده است شاهد این آسیب نباشیم.
رییس انجمن سینمای جوان البرز گفت: به عنوان مثال فیلم دسته دختران به کارگردانی منیر قیدی که بر اساس یک داستان واقعی مربوط به دوران دفاع مقدس ساخته شده در خصوص انتخاب سوژه و بازی فوق العاده نیکی کریمی بسیار خوب عمل کرده اما قصه فیلم نتوانسته به خوبی حق مطلب را ادا کند و ضعف فیلمنامه را در آن شاهد هستیم در غیر این صورت شاهکاری از جلوه های میدانی و صداگذاری در آن وجود دارد.
عابدی گفت: در نهایت در این دوره از جشنواره فیلم فجر آنچه که انتظار در خصوص یک فیلم تمام عیار و با حداقل ضعف ها داشتیم تا به امروز خیلی شاهد آن به جز در آخرین برف شاهد نبودیم، که دلیلش نیز همان ضعف فیلم نامه ها بوده است.
چهلمین جشنواره فیلم فجر به طور همزمان در سراسر کشور و از جمله البرز از پانزدهم بهمن ماه در سه سینما اکومال، پرشین و ساویز این استان در قالب ۱۶ فیلم کار خود را آغاز کرده است.
این فیلم ها که اکران آنها تا ۲۲ بهمن ماه ادامه خواهد داشت در ۲ سانس در این سینماها به نمایش در آمده است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.