امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 819 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

بیست و ششمین کنگره خانگی شعر شامگاه پنجشنبه با حضور شاعران برتر کشوری در مسجد حضرت حجت (عج) کرج به کار خود پایان داد.

به گزارش کرج رسا، دبیر برگزاری بیست و ششمین کنگره خانگی شعر در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: فراخوان این کنگره در مرداد ماه امسال منتشر شده بود که پس از حدود چهار پنج ماه از انتشار این فراخوان، حدود ۴۰۰ اثر از ۱۹۰ شاعر به دبیرخانه این جشنواره رسید.

محمود یوسفی افزود: این کنگره در ۲ بخش اصلی با موضوع عاشورایی و بخش ویژه با موضوع حضرت رقیه (س) برگزار شده است.

وی اظهار داشت: پس از داوری های انجام شده ۳۰ اثر از ۱۸ استان به عنوان برگزیده انتخاب شدند که در آیین پایانی ۱۲ نفر از شاعران برگزیده کشور به شعرخوانی پرداختند.

کنگره شعر خانگی هر یک یا دو ماه در استان های مختلف برگزار می شود که پیش از این این کنگره یکبار دیگر در کرج برگزار شده بود.

این آیین با مداحی کربلایی نریمان پناهی از مداحان کشور همراه شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top