امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 8245 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

سرویس اطلاعات نظامی عراق خبر داد که یکی از سرکرده‌ های برجسته داعش را که مسئول نیروی هوایی این گروه تروریستی بوده، در موصل بازداشت کرده است.

به گزارش کرج رسا، منابع خبری از بازداشت یکی دیگر از سرکرده‌های برجسته گروه تروریستی داعش در موصل مرکز استان نینوی (شمال عراق) خبر دادند.

شبکه خبری السومریه به نقل از ریاست سرویس اطلاعات نظامی عراق گزارش داد که این سرکرده بازداشت شده، «مسئول نیروی هوایی داعش» بوده است.

در بیانیه این سرویس عراقی آمده است که پس از یک عملیات دقیق و پیش‌دستانه که بر اساس اطلاعات دقیق بود، سرویس اطلاعات نظامی لشکر ۱۶ با فرماندهی عملیات نینوی، این تروریست را در شرق موصل بازداشت کردند.

عنصر بازداشت شده، بر اساس ماده چهار تروریسم، تحت تعقیب بوده است.

این در حالی است که ارتش عراق از اواسط ماه گذشته میلادی، عملیاتهای خود را برای بازداشت عناصر باقی مانده داعش کلید زده است.

باقی‌مانده عناصر داعش از مدت‌ها قبل حملات خود به شهر موصل را از سر گرفته‌اند و نیروهای حشد الشعبی با مشارکت ارتش عراق، این حملات را دفع می‌کنند.

نیروهای الحشد ۲۰ دی بعد از اطلاع از قصد عناصر داعش که از سمت «جزیره صلاح الدین» راهی جنوب موصل در استان نینوی شده بودند، با آن‌ها درگیر می‌شوند و مانع از نفوذ تروریست‌ها به این شهر می‌شوند.

شهر موصل که مرکز استان نینوی در شمال عراق است، دومین شهر بزرگ این کشور به شمار می‌رود. داعش در سال ۲۰۱۴، این شهر را اشغال کرد و در جریان آزادسازی آن از دست این گروه تروریستی آسیب زیادی دید.

در همین ارتباط، «اثیل النجیفی» از رهبران حزب «جبهه الانقاذ و التنمیه» (جبهه نجات و توسعه) اوایل بهمن ماه جاری خواستار ابقای نظامیان تروریست آمریکا در خاک عراق شد.

النجیفی که در زمان سقوط موصل به دست داعش، استاندار «نینوی» بود و بسیاری وی را مسبب این سقوط می‌دانند، مدعی شد: «مسئله تحت فشار و تهدید قرار گرفتن گروه‌های سیاسی سنی و کرد از سوی آمریکا به منظور ممانعت از حضور نمایندگان آنها در نشست تصویب طرح اخراج نظامیان خارجی از عراق، مسئله‌ای است که مطلقا صحت ندارد و نیازی به رد آن نیست».

وی همچنین مدعی شد که این مسئله صرفا مسئله اخراج نیروهای آمریکایی از عراق نیست بلکه مسئله؛ دور کردن هر طرفی است که نفوذ ایران یا قدرت او را در تحکم بر آینده عراق، محدود می‌کند.لذا گروه‌های سنی و کرد با این رویکرد مخالفند و دلیل این تصمیم آنها، تهدیدهای آمریکا نیست.

پارلمان عراق روز یکشنبه ۱۵ دی و دو روز بعد از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نائب رئیس سازمان حشد الشعبی عراق در بغداد با برگزاری جلسه‌ای درباره اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور، به خروج همه نیروهای خارجی رای داد. در این نشست نمایندگان احزاب کُرد و اغلب نمایندگان احزاب سنی غایب بودند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top