امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

رییس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرز گفت: هشت پایگاه برای هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم با رویکرد انتخاب رشته آگاهانه در این استان آغاز به کار کردند.

علی رحمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه برگه های هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم در البرز صادر شده است، افزود: دانش آموزان نباید نسبت به انتخاب رشته تحصیلی بی تفاوت باشند و این موضوع مهم را با حوصله، دقت و صبر انجام دهند.

وی بیان داشت: دانش آموزان پایه نهم دوره اول متوسطه استان به منظور برخورداری از خدمات مشاوره ای ویژه هدایت تحصیلی می توانند به هفت مرکز مشاوره نواحی و مناطق آموزش و پرورش  و مرکز استانی مشاوره روانشناختی رازی مستقر در چهار راه طالقانی  ابتدای بلوار ماهان کرج مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: دراین مراکز بجز مرکز روانشناختی رازی خدمات مشاوره هدایت تحصیلی به صورت رایگان به دانش آموزان ارائه می گردد.

رحمانی تصریح کرد: ۵۳۷ مشاور در مدارس استان البرز مسئولیت انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم را عهده دار هستند.

وی از شناسایی استعداد، توانایی، علاقه و ویژگی شخصیتی دانش آموزان به عنوان اهداف هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم در دوره اول متوسطه یاد کرد.

وی یادآورشد: تصمیم درست برای انتخاب رشته تحصیلی یکی از دغدغه های دانش آموزان و خانواده آنها است که در برخی موارد هزینه سنگین مادی و معنوی را بدنبال دارد.

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرزادامه داد: برای آشنایی بیشتر دانش آموزان پایه نهم و اولیا با فرآیند هدایت تحصیلی، وبینارهای هدایت تحصیلی  به صورت حضوری و در بستر شبکه شاد از سوی مشاوران مدارس برگزار می شود.

وی با بیان اینکه هدایت تحصیلی راهی برای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل دانش آموزان در رشته های مختلف است تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند به صورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند.

رحمانی تاکید کرد: طرح هدایت تحصیلی چند سالی است با هدف انتخاب رشته متناسب با علاقه، توانایی و استعداد دانش‌آموزان در مدارس متوسطه دوره اول اجرا می‌شود که خانواده نباید دانش آموزان را وادار به انتخاب رشته اجباری کنند.

استان البرز ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top