امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 83816 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

سرپرست اداره کل جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به اولویت های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شهرستان طالقان، گفت: این سازمان از کسب و کارهای اشتغال آفرین در مناطق روستایی استان حمایت می کند.

به گزارش کرج رسا، عبدالرضا روشن نژاد روز یکشنبه در گردهمایی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان طالقان که با هدف بررسی راهکارهای پیشرفت و توسعه اقتصادی، کشاورزی و گردشگری روستاهای طالقان برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال و تاکیدات معظم له در خصوص لزوم دانش بنیان کردن تولید و اشتغال آفرینی به ویژه در بخش کشاورزی؛ افزود: تأمین امنیت غذایی حاصل همت همه تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی است و تحقق این امر مستلزم توجه ویژه به حمایت از توسعه روستایی و اشتغال آفرینی در روستاها است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به اینکه سال گذشته این سازمان نسبت به تدوین اولویت های کسب و کار و فرصت های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شهرستان طالقان اقدام نموده و کسب و کارهای تکمیل کننده زنجیره ارزش محصولات بخش کشاورزی شهرستان و فرصت سرمایه گذاری در این حوزه احصاء و ابلاغ شده است؛ ابراز امیدواری کرد با پیاده سازی این مدل سرمایه گذاری، علاوه بر ارتقای سطح امنیت غذایی استان، زمینه ثروت آفرینی، بهبود وضعیت اقتصادی اجتماعی و توان رقابتی بهره برداران بخش کشاورزی، توسعه صادرات و خلق ارزش و ثروت در روستاها، مهاجرت معکوس و توسعه روستایی بیش از گذشته فراهم شود.

روشن نژاد، مهمترین نقاط قوت شهرستان طالقان را شرایط مطلوب آب و هوایی مناسب، وجود مراتع مناسب و وجود بازار مناسب برای خرید محصولات تولیدی عنوان کرد و افزود: شهرستان طالقان در حوزه های دام، طیور،پرورش آبزیان و باغداری و گردشگری کشاورزی از شرایط مطلوبی برخوردار است و سازمان جهاد کشاورزی ضمن دعوت از سرمایه گذاران، آمادگی دارد با تمام توان و امکانات و رفع موانع از توسعه کسب و کار ها و اشتغال آفرینی در این حوزه ها حمایت کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه شهرستان طالقان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و وجود منابع آبی و بارش خوب در کنار وجود نیروی انسانی توانمند ، از ظرفیتهای بالایی برای توسعه کسب و کارهای کشاورزی برخوردار است؛ توسعه کسب و کارهای کشاورزی در این حوزه به ویژه در زمینه تولید عسل، تولید و فرآوری گیاهان دارویی، ایجاد و توسعه باغات دیم، توسعه واحدهای گردشگری کشاورزی، توسعه زیرساخت ها از قبیل کشتارگاه، کلینیک دامپزشکی، سردخانه؛ تولید محصولات باغبانی خشکباری به ویژه گردو، بادام؛ و توسعه مشاغل خانگی در حوزه لبنیات، خشکبار و امثال آن را از اولویت های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شهرستان طالقان دانست و از حمایت سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه این کسب و کارها در راستای اشتغال زایی، ارزش آفرینی و توسعه صادرات خبر داد.

وی فقدان آمایش اراضی و بانک اطلاعاتی جامع از اراضی کشاورزی و اراضی خارج از محدوده شهری و روستایی را یکی از موانع برای توسعه فعالیت ها در بخش کشاورزی دانست و با اشاره به اولویت های برنامه جهاد کشاورزی در سال جاری، افزود: یکی از مواردی که بسیار مشکل آفرین بوده است و همواره دغدغه مسئولین بخش کشاورزی بوده، موضوع سند دار شدن اراضی کشاورزی است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه فقدان بانک اطلاعاتی از اراضی کشاورزی یکی از مسائل اصلی بخش کشاورزی و از دلایل مهم عدم دستیابی به توسعه و برنامه ریزی برای الگوی کشت و تولید می باشد، افزود: در کل کشور تنها چهار درصد اراضی کشاورزی دارای سند هستند؛ بیان داشت: در استان البرز نیز این رقم تفاوت زیادی ندارد لذا طرح سند دار کردن اراضی کشاورزی استان یکی از برنامه های محوری بوده که همزمان با هوشمندسازی بخش کشاورزی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار دارد.

روشن نژاد، خرد بودن اراضی در استان البرز یکی از مسائل و چالش های بخش کشاورزی استان و نیز شهرستان طالقان دانست و با بیان اینکه راهکار مناسب برای حفظ و افزایش بهره‌وری از اراضی موجود در استان، توسعه کشت های گلخانه ای و محیط های کنترل شده است، از اعلام آمادگی این سازمان برای حمایت همه‌جانبه از توسعه کشت گلخانه ای در این شهرستان خبر داد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز به برنامه سازمان برای افزایش ضریب خوداتکایی در تولیدات محصولات اساسی به ویژه محصولات پروتئینی اشاره و تصریح کرد: شهرستان طالقان از ظرفیت های مطلوبی برای تحقق این امر و تأمین بخشی از نیاز استان برخوردار است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top