امروز: شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 7 شوال 1446 | 2025-04-05
کد خبر: 87143 |
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۳:۴۰ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج گفت: پراکندگی سگ های بلاصاحب در استان البرز و کلانشهر کرج به یک معضل و بحران تبدیل شده است.

به گزارش کرج رسا، جواد چپردار روز دوشنبه در نشست هم اندیشی روسای کمیسیون های خدمات شهری شوراهای اسلامی شهر و معاونان خدمات شهری شهرداری های البرز افزود: در معضل تراکم و پراکندگی سگ‌های بلاصاحب در شهر کرج و سایر شهرهای استان به مرز بحران رسیده ‌ایم و اگر چاره یا اتخاذ تصمیم علمی در این موضوع فارغ از حواشی، احساسات و یا حتی منفعت طلبی‌های مستتر اتخاذ نشود آثار زیستی یا اکوژیک این معضل و انتشار و شیوع بیماری‌های عفونی و انگلی مشترک با انسان سلامت شهروندان این استان تهدید و مخاطرات غیر قابل جبران را تشدید خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌های جاری، تمایلات احساسی، بهانه‌های حیوان دوستی و در برخی موارد منفعت طلبی راه موثر و کارآمد در این حوزه نیست و پروتکل‌های مشترک علمی شهرداری، شورا و سازمان دامپزشکی می‌تواند راه گشا باشد که مقدمات آن در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج در مشارکت و همراهی سایر شورا های اسلامی شهر و شهرداری های استان البرز در دست اقدام است.

چپردار ادامه داد: هر چند سرانه تولید زباله در این شهر بالاتر از میانگین دیگر شهرهای کشور نیست ولی استقرار چهار درصد از جمعیت در یک درصد از جغرافیای کشور و افزایش بی رویه جمعیت در استان و سنتی بودن شیوه‌های تجمیع، انباشت یا دفن زباله، نیاز به بهره مندی از تکنولوژی‌های نوین در امحای این میزان از زباله و استحصال انرژی با حفظ پاکیزگی هوا و محیط زیست به نیازی ضروری تبدیل کرده است.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج به استقرار و تاسیس کارخانه زباله سوز اشاره کرد و افزود: قرارداد با شرکت‌های مجرب و کارآمد می‌تواند به این ساماندهی منجر شود که اهتمام استاندار و پیگیری شورای اسلامی کلانشهر کرج در همراهی و مشارکت سایر شهرهای اقماری استان البرز در آینده نزدیک این مهم را محقق می‌کند.

چپردار بیان داشت: در جمع آوری، بازیافت و بهره مندی از پسماندهای ساختمانی که در شهر کرج میزان تولید و تجمیع آن تا ۴۰۰ تن در روز می رسد، اقدام موثری جز جمع آوری و انباشت نداشته‌ایم در صورتی که بازیافت نخاله و پسماند ساختمانی تا ۹۰ درصد امکان بهره مندی دوباره از این پسماند را ممکن می‌سازد که باعث ایجاد درآمدهای پایدار و ساماندهی سیما و منظر شهری می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top