امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 91573 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷ |
۰
| 11
ارسال به دوستان
پ

چهارمین مدرسه، دبیرستان فاطمه پزشکی واقع در حسین آباد مهرشهر نیز به نام همسر مهندس واحد رهنمایان تبریزی می‌باشد که همزمان با اتمام ساخت این دبیرستان همسر ایشان در ۵ اسفند مرحوم شدند و این دبیرستان به نام ایشان شروع به فعالیت اموزشی نمود.

✍️ رضا قاسمپور

پرده اول:

یکشنبه ۳۰ بهمن به دعوت مدیر خلاق دبیرستان “فاطمه پزشکی”مهرشهر کرج برای تهیه گزارش از مدرسه و هدایایی که برای زلزله‌زدگان خوی تهیه کرده‌اند عازم این مدرسه خیرساز می‌شویم.از دروازه مدرسه تا دفتر مدیریت آکنده از نظم و انضباط سازمانی و البته شادابی و سرزندگی است.

دبیرستانی در چهارطبقه شامل ۲۴ کلاس،۷ دفتر اداری،کافه کتاب،کافه لباس و اتاق پزشک با مثبت ۶۰۰ دانش آموز منطقه محروم حسین آباد مهرشهر که دارای سالن چندمنظوره ورزشی و سالن اجتماعات دویست نفره استاندارد است. به خاطر همین امکانات خاص برخی از جلسات اداری ناحیه ۴ در این مدرسه برگزار می شود.

با سرکار خانم رباب موسوی مدیر پرتلاش مجموعه و همکاران شان گپ و گفتی می‌زنیم به ابتکار همکاران مجموعه برای کمک ریالی به زلزله‌زدگان خوی آش پخته‌اند تا مبالغ جمع‌آوری شده از قِبل فروش آش را نیز به سایر هدایای مدرسه سنجاق و به هموطنان زلزله‌زده تقدیم کنند.

 

رباب موسوی مدیر دبیرستان فاطمه پزشکی

 

 

پرده دوم

مهندس “واحد رهنمایان تبریزی” متولد ۱۳۳۰،خیری است که تاکنون شش مدرسه در تهران و البرز ساخته است. جالبتر آنکه با توجه به اهمیت زنان در تربیت جامعه، تمامی مدارس خیرساز توسط ایشان دخترانه می‌باشد.

 

 

اولین مدرسه که در حال حاضر در دو شیفت دبستان و متوسطه اول فعال است به نام رهنمایان در مشکین‌دشت می‌باشد.

دومین مدرسه خیرساز رهنمایان، دبیرستان دخترانه رحیم رهنمایان به نام پدر مهندس واقع در فردیس بوده که مجهز به سالن ورزشی و اجتماعات است.

سومین مدرسه، دبیرستان فاطمه پزشکی در شهریار به نام همسر مرحوم مهندس رهنمایان است.

چهارمین مدرسه، دبیرستان فاطمه پزشکی واقع در حسین آباد مهرشهر نیز به نام همسر ایشان می‌باشد که همزمان با اتمام ساخت این دبیرستان همسر ایشان در ۵ اسفند مرحوم شدند و این دبیرستان به نام ایشان شروع به فعالیت اموزشی نمود.

 

 

پنجمین مدرسه،دبیرستان نمونه دولتی عزیزاله پزشکی واقع در شهریار،یکی دیگر از دبیرستانهای مهندس رهنمایان می‌باشد که به نام پدر همسر ایشان می‌باشد این دبیرستان مجهز به خوابگاه، سالن اجتماعات و غذا‌خوری است.

ششمین مدرسه ساخته شده توسط این خیر تبریزی، دبستان عزیز‌اله‌پزشکی واقع در شهریار نیز به نام پدر همسر ایشان می‌باشد.مشوق اصلی ساخت مدارس خیرساز توسط مهندس رهنمایان همسرشان بوده‌اند. با توجه به اهمیتی که ایشان در زمینه ورزش برای بانوان دارند تمام تلاششان این بوده که مدارس مجهز به سالن‌های ورزشی چند منظوره باشد. از نظر ایشان پرورش بسیار مهمتر از اموزش است.

رهنمایان با ساخت مدرسه به تربیت دختران و همچنین با جذب اقایان در کارخانجات خود و اشتغال زایی سعی در استحکام بنیاد خانواده را دارند.

نکته مهم اینکه وی علاوه برساخت مدارس استاندارد،در نگهداری مدارس نیز تمام تلاش خود را بکار می‌گیرد و عقیده دارد که فقط به ساخت مدرسه نباید اکتفا کرد بلکه در نگهداری مدارس نیز باید مساعدت نمود.

پرده سوم

دکتر مزبان حبیبی از فعالان صنفی فرهنگیان در خصوص فروش مدارس عمدتا خیرساز در قالب طرح مولدسازی می نویسد: “در سایت مولدسازی دارایی‌های دولت، فهرست ۱۶۱۷ مدرسهٔ شامل ۹۷۱۳ کلاس درس هست که برای فروش گذاشته شده‌اند. در اجرای پروژه‌های ساخت این مدارس، میزان سرمایه‌گذاری خیرین مدرسه‌ساز حداقل ۵۰ درصد است که تعهد تکمیل این پروژه‌ها با سازمان نوسازی مدارس است

تعداد بسیار زیادی از پروژه‌های در معرض مولدسازی، پروژه‌های مشارکتی هستند که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهند

 

 

نکته اول

فارغ از استانداردهای جهانی و بر اساس استانداردهای ملی که تراکم دانش‌آموز در کلاس درس را حداکثر ۲۶ نفر می‌داند و تراکم فعلی ۳۱.۴ دانش‌آموز است کشور هم‌اکنون ۱۱۶,۱۵۰ کلاس درس در ۱۵,۴۸۶ آموزشگاه با متوسط ۷.۵ کلاس درس کمبود دارد تا به کف استاندارهای ملی برسیم.بنابراین، وزارت آ.پ نه تنها هیچ ملک مازاد آموزشی ندارد بلکه در همین لحظه برای اجرای استاندارد ملی در مورد تراکم جمعیت دانش‌آموزی در کلاس‌های درس، به ۱۵,۴۸۶ آموزشگاه نیاز ضروری دارد.

نکته دوم

براساس اعلام سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، ۳۰ درصد از از فضاهای آموزشی موجود در وزارت آ.پ فرسوده هستند که ۱۸ درصد از آنها نیاز به به مقاوم سازی و ۱۲ درصد نیز باید به‌طور کامل تخریب و نوسازی شود.

با این آمار نامید کننده، از تعداد ۱۰۷,۱۷۱ مدرسه موجود در کشور، ۱۲,۸۶۰ مدرسه نیاز فوری به تخریب و نوسازی دارد و لذا ۱۶۱۷ پروژه اعلام شده برای مولدسازی ، در صورتی که سازمان نوسازی مدارس به تعهدات خود عمل کرده و آنها را تا پایان ۱۴۰۱ تکمیل و تحویل دهد، وزارت آموزش‌وپرورش در پایان سال ۱۴۰۱ حداقل۱۱,۲۴۳ مدرسه کمبود فوری و اضطراری دارد.”

 

 

رضا قاسمپور
به قلم: رضا قاسمپور
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top